Bistriţeancă furată de peisaj şi de hoţi, la cascada Bigăr

La cascada Bigăr, unii sunt furaţi de peisaj, alţii de hoţi. I s-a întâmplat unei bistriţence să rămână fără acte, bani, telefon.

„La data de 13 august a.c., în jurul orei 17.49, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Bozovici au fost sesizați de către o femeie din Bistrița despre faptul că în zona cascadei Bigăr, persoane necunoscute i-au furat bunuri din autoturism. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 39 de ani, din Bistrița, și-a lăsat parcat autoturismul pe DN 67 B, la aproximativ 300 de metri de cascada Bigăr.

În timp ce aceasta se afla la cascadă, persoane necunoscute i-au spart un geam al autoturismului, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv un laptop, un telefon mobil dar și un portmoneu în care se afla suma de 250 de lei, 40 de lire și o carte de identitate. Prejudiciul estimat este de aproximativ 2500 de lei”, se arată în comunicatul poliţiştilor din Caraş-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorilor și a stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Se pare că nu este pentru prima dată când se sesizează furturi în acest loc. Aşadar, atenţie la ce vă lăsaţi în maşină şi pe unde. Nu vă expuneţi bunurile!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5