Bistrițenii, invitaţi să semneze pentru susținerea Autostrăzii Nordului, proiect care include și Centura Municipiului Bistrița

Îi invit pe bistrițeni să semneze pentru susținerea Autostrăzii Nordului, proiect care include și Centura Municipiului Bistrița

Începând de săptămâna viitoare, bistrițenii vor avea posibilitatea să își exprime susținerea pentru un proiect extrem de important în comunitatea noastră: Legea privind Autostrada Nordului, care include și șoseaua de centură a Municipiului Bistrița. Strângerea de semnături pentru susținerea acestui proiect va avea loc în cinci corturi special amenajate în capitala de județ.

Am inițiat proiectul de lege pentru aprobarea obiectivului de investiții „Autostrada Nordului” anul trecut. Acesta a fost aprobat, în martie 2019, de Senat și urmează dezbaterea, respectiv votul în Camera Deputaților.

Autostrada Nordului va porni de la vama Petea, traversând apoi Satu Mare, Baia Mare, Dej, Bistrița, Vatra Dornei și se va opri la Suceava. În plus, Autostrada Nordului include și Centura Municipiului Bistrița, un proiect început în 2010 care nu s-a concretizat până azi.

Sunt peste 2 milioane și jumătate de cetățeni în Ardeal și din Moldova pe care noi vrem să-i conectăm cu Occidentul, să poată să ajungă mai repede în Ungaria, în Austria, în Germania.

Dacă Autostrada Nordului va fi aprobată prin lege, orice guvern va conduce România din 2020, indiferent de coloratura lui politică, trebuie să pună în practică acest proiect extrem de important pentru bistrițeni.

Vă asigur că nicio putere politică nu poate ignora voința poporului. Am inițiat această campanie de strângere de semnături pentru a le demonstra colegilor mei deputați din toate partidele că bistrițenii sunt determinați să aibă șosea de centură și conexiuni mai rapide cu Occidentul.

Vă aștept să semnați pentru susținerea Autostrăzii Nordului!

Ne găsiți la corturile amenajate pentru strângerea de semnături în municipiul Bistrița în următoarele locații:
1. Bulevardul Independenței – platou Biserica „Sfânta Ana” – zona Big
2. Bulevardul Decebal, intersecția cu strada Crinilor
3. Bulevardul Decebal, colț cu strada Gării
4. Strada Liviu Rebreanu, colț cu strada Constantin Romnu Vivu
5. Strada Calea Moldovei, nr. 15C
Deputat Ionuţ Simionca

Comentarii

11/08/19 11:36
Vizitator

Autostrada Nordului include nu doar centura ocolitoare a Municipiului Bistrița ci si varianta de ocolire a orasului Beclean.
Asadar, Autostrada Nordului reprezintă un proiect de infrastructură extrem de important pentru judetul Bistrița-Năsăud, fapt pentru care lucrările pe tronsonul care traversează judetul ar trebui demarate cu prioritate. De aceea trebuie sustinută initiativa deputatului Ionut Simionca privind strângerea de semnături pentru a grăbi dezbaterea si respectiv votul legii "AUTOSTRADA NORDULUI" în Camera Deputaților, după ce aceasta a trecut de Senat.
Vezi:http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2019/200/00/3/em203.pdf

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5