BN: 2703 persoane au solicitat să voteze cu urna mobilă. 135 sunt în izolare sau carantină!

Judecătorul Liliana Tertiş, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Bistriţa-Năsăud, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că 2703 persoane au solicitat să voteze cu urna mobilă, la nivelul judeţului nostru.

         „La nivel de judeţ, avem 2703 solicitanţi  pentru urna mobilă, dintre aceştia 135 sunt cei care sunt în izolare sau în carantină. La nivelul municipiului Bistriţa sunt 102 cereri de urnă mobilă, în total, atât de la Spitalul Judeţean, Penitenciarul Bistriţa”, a menţionat preşedintele BEJ BN.

Potrivit acesteia, pentru a ajunge la votanţii care sunt în izolare, carantină, din spitale, membrii secţiei vor primi echipamente de protecţie, precum combinezoane,  de la ISU BN. Oricum, aceste persoane vor fi ultimele la care va ajunge comisia de votare şi nu vor intra în locuinţe.

Preşedintele BEJ BN a menţionat că până la această oră nu au fost probleme în derularea procesului electoral, toţi preşedinţii, locţiitorii şi membrii fiind prezenţi la cele 313 secţii de votare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5