Cel mai frumos artist de la Zilele Municipiului Rădăuţi, bistriţeanul Orza Helmuth de la Balada

Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul”, ediţia a XXI-a , s-a derulat anul acesta în cadrul Zilelor Municipiului Rădăuţi.
Manifestarea a reunit ambasadori ai folclorului autentic din Turcia, Serbia, Grecia şi Ucraina, autohtonii fiind reprezentanţi de ansamblurile „Păuniţa” din Sângeorz Băi, „Balada” din Bistriţa, „Plai de Dor” Olt, “Arcanul” din Suceava, “Florile Bucovinei” şi “Ciobănaşul” din Rădăuţi, dar şi de trupele din Vicovu de Sus, Cajvana, Straja, Calafindeşti, Bălcăuţi şi Iaslovăţ.
Recitalurile susţinute de Margareta Clipa, Adriana Bucevschi, Ionela Popescu, Dana Dăncilă şi Alexandru Recolciuc au întregit atmosfera de sărbătoare.
Juriul a hotărât ca titlul de Mister festival 2012 să fie obţinut de Orza Helmuth de la Ansamblul folcloric Balada, din Bistriţa, în timp ce titlul Miss festival a rămas acasă la Simona Andreea de la Ansamblul Folcloric "Florile Bucovinei" Rădăuţi.

Orza Helmuth s-a născut la 15 octombrie 1994, este elev la Liceul de Arte Plastice "Corneliu Baba", clasa a XII/a şi dansator la Balada de 8 ani.

Comentarii

15/07/12 15:20
floarea

Bine informati mai sunteti!Ori n-ati fost la fata locului ori nu stiti sa cititi! Dintre toti cei pe care i-ati ,,enumerat"cel mai frumos a cantat Alexandru Bradatan!

16/07/12 11:28
gogu

floareo!! ori nu ai fost la fata locului ori nu stii sa citesti! era vorba de titlul de Mister!adica cel mai frumos baiat!nu cine a cantat cel mai frumos!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5