Cinci persoane reținute pentru 24 de ore, în urma unui scandal de la Viişoara. Patru taximetrişti şi patru căruţaşi, implicaţi în conflict

Un accident rutier care a avut loc la Viişoara s-a lăsat cu scandal mare. La fața locului, polițiștii au stabilit că în localitatea Viișoara, un taximetru a intrat în coliziune cu o căruță, iar între persoanele implicate a izbucnit un conflict în urma căruia au fost avariate ușor 3 taximetre. Cei implicați s-au agresat reciproc fără a necesita transportarea vreuneia la unități medicale pentru îngrijiri de specialitate.

„Polițiștii au aplanat scandalul iscat între cele două grupuri de persoane care se aflau în patru căruțe, respectiv patru taximetre. De asemenea, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi conducători auto, ambii de 29 de ani, din localitățile Blăjenii de Jos, respectiv Viişoara și un căruțaș, de 25 ani, din Recea, județul Cluj. La data de 2 octombrie a.c., cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar față de tânărul de 25 de ani”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au depistat și reținut pentru 24 de ore încă doi tineri, de 19 ani, respectiv 24 de ani, amândoi din Recea, județul Cluj, fiind cercetați pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5