Comportare foarte bună a tinerilor judoka de la Clubul de Judo şi Arte Marţiale Bistriţa

Sala Sporturilor din Târgu Mureş a găzduit, sâmbătă, 8 octombrie, Cupa „Mureşul”, CIS GAZ la judo. La această întrecere au participat un număr de 300 copii judoka de la 24 cluburi din România şi Ungaria. Judeţul nostru a fost reprezentat de Clubul Judo Bistriţa, cu un număr de 18 sportivi, cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani. Tinerii sportivi antrenaţi de instructor Valeria Bodea şi antrenorul Vasile Bodea, au avut o comportare de excepţie, cucerind un număr de şapte medalii de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Locul I – medalie de aur: Gherman Ioana Miruna, Gherman Silvia Maria, Creţu Szaron, Creţu David, Chiffa Cristian Andrei, Mazilu Claudiu şi Mureşan Andrew. Locul II – medalie de argint: Petruşel Nicola Maria, Bodea Vasilica Beatrice, Rus Vlad Nicolas; Locul III – medalie de bronz: Beres Robert, Moldovan Rareş şi Racoti Raul, iar locul V: Pop Antonio, Ilovan Cristian, Hordouan Andrei, Găvan Tudor şi Moldovan Radu.

Comentarii

29/11/11 19:37
Vizitator aurel...

pacat ca judoul nu mai este la fel de mult promovat si nimeni nu mai vrea sa sponsorizeze cluburile de judo din romania .am doi copii care practica judo dar este foarte greu sa-i sprijin financiar . ne mandrim cand unii sportivi ne reprezinta tara la concursurile internationale, insa cei care ne conduc nu fac absolut nimic pentru micutii judokani .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5