Hainele grele ale trădării

În comuna Silivaşu de Câmpie, deputatul Ioan Ţintean nu îl mai susţine pe Ioan Sabău şi merge alături de Ioan Cămărăşan

*interviu cu deputatul PNL Ioan Ţintean

Viaţa politică internă merge în ritm dement, ziua şi trădarea. După dezertarea lui Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu, s-a deschis conducta. Dacă edilii din Livezile, Poiana Ilvei, Mărişelu nu mai erau în vederile PNL pentru un nou mandat, a venit rândul primarul comunei Silivaşu de Câmpie, Ioan Sabău, să se vândă pentru o pungă de bani, PDL-ului. Sub imperiul nobilului slogan – ,,Totul pentru binele cetăţeanului”, orice mijloc şi orice acţiune par a fi permise şi acceptabile. Eventualele consecinţe negative nu mai sunt luate în calcul. Dezamăgirea propriului partid e repede contracarată cu strigătul ferm al eficienţei.Într-un interviu acordat ziarului nostru, deputatul PNL Ioan Ţintean ne-a vorbit despre dezamăgirea pe care i-a produs-o actualul primar al comunei Silivaşu de Câmpie Ioan Sabău prin dezertarea la PDL. Dar, potrivit deputatului liberal, mita politică la care a recurs PDL va produce multe nelinişti primarilor care au acceptat să fie cumpăraţi, inclusiv lui Ioan Sabău. În comuna Silivaşu de Câmpie, PNL mizează acum pe inginerul Ioan Cămărăşan, actualul viceprimar al comunei, un adversar redutabil pentru Ioan Sabău.

Dacă Sabău a decis să mă trădeze, să plece alături de Emil Boc, Elena Udrea, Ioan Oltean şi Liviu Rusu, eu rămân cu PNL alături de silivăşeni”

Reporter: Domnule deputat, ce aţi simţit, în momentul în care aţi aflat că Ioan Sabău v-a trădat, s-a dezis de partid şi a trecut la PDL?

Ioan Ţintean: Cred că nu am fost în viaţa mea aşa de jignit ca atunci când am aflat că Ioan Sabău a părăsit PNL-ul. Dacă Ioan Sabău mi-ar fi cerut, numai casa nu mi-aş fi vândut-o pentru el şi pentru silivăşenii mei. De câte ori Sabău mi-a cerut ceva, nu a fost dată să nu îi rezolv problema, gândindu-mă la locuitorii din Silivaş. Mi-a crescut inima de exemplu, atunci când am putut să-i primesc la Palatul Parlamentului, să stau la masă cu ei, să-i simt lângă mine dragi cum îmi sunt. Reporter: Regretaţi că l-aţi girat pe Ioan Sabău şi aţi făcut toate aceste lucruri? Ioan Ţintean: Nu-mi pare rău deloc, pentru că am făcut-o din suflet pentru silivăşeni. Nicio clipă nu m-am gândit la altceva şi nu m-am uitat niciodată în pungă să văd dacă nu cumva se goleşte. Am dat din suflet şi mă bucur că oamenii au fost fericiţi. Reporter: Ce credeţi, la ce s-o fi gândit Ioan Sabău în momentul în care a bătut palma cu Puterea? De ce a renunţat la dumneavoastră, şi implicit la PNL? Ioan Ţintean: Nu mă mai interesează nicio clipă ce a gândit Sabău, la ce s-a gândit Ioan Sabău. Tot ce am făcut, am făcut pentru silivăşeni şi vreau să transmit acest lucru, că niciunul din ei nu e dator cu nimic la Sabău. Nu vreau ca el să profite de legătura mea cu locuitorii din Silivaşu de Câmpie şi tocmai de asta am ales să nu-l mai susţin deloc, pentru că m-a trădat în primul rând pe mine şi odată cu asta, pe toţi locuitorii comunei.

Reporter: Ce vreţi să spuneţi cu asta?

Ioan Ţintean: Când Ioan Sabău a decis să mă vândă la PDL, a decis să treacă lângă Emil Boc care a tăiat pensile, lângă Elena Udrea care a mărit preţurile, lângă Ioan Oltean care vinde şi cumpără totul în acest judeţ, lângă Liviu Rusu, care acum e cercetat pentru fapte de corupţie. Dacă a decis să plece, să plece ca un trădător ce e, şi eu rămân cu silivăşenii mei de partea cea dreaptă.

,,Acum îl susţin pe Ioan Cămărăşan! E un om de cinste şi de omenie. El nu ne va trăda.”

Reporter: Cum vedeţi acum bătălia pentru Primăria comunei Silivaşu de Câmpie?

Ioan Ţintean: Acum îl susţin pe Ioan Cămărăşan, actualul viceprimar al comunei. L-am chemat de mai multe ori alături de mine, şi acum a venit. Cred că trebuia să facem asta mai demult şi astăzi nu am mai fi fost niciunul dintre noi trădaţi. Toţi oamenii mei din Silivaşu de Câmpie au decis să vină cu mine alături de Cămărăşan, şi din acest motiv îi rog pe toţi silivăşenii să voteze acest om care beneficiază acum de toată încrederea mea.

Reporter: Care sunt calităţile lui Ioan Cămărăşan în opinia dumneavoastră? Ce îl recomandă pentru funcţia de primar?

Ioan Ţintean: În primul rând cei 12 ani ca viceprimar. Trei mandate care l-ai ajutat să cunoască, să se confrunte cu toate problemele comunei. În al doilea rând pregătirea sa, care îl pune în faţa lui Sabău, care iată a dat dovadă de ,,lipsă de educaţie totală”. În al treilea rând, viaţa sa personală, curată şi ordonată, precum şi toate realizările familiale. E un om de cinste şi de omenie. El nu ne va trăda. Reporter: Cum trebuie să evolueze lucrurile în comuna Silivaşu de Câmpie? Ioan Ţintean: Simplu! Toţi oamenii care au încredere în Ioan Ţintean, să aibă încredere şi în Ioan Cămărăşan. Toţi cei care au votat cu PNL la ultimele alegeri să voteze tot cu PNL şi cu Ioan Cămărăşan de data aceasta. Iar cei ce s-au simţit înşelaţi şi părăsiţi de Ioan Sabău, să vină alături de Ioan Ţintean şi de colegii lui din PNL.

„Voi rămâne deputatul silivăşenilor”

Reporter: Veţi rămâne alături de silivăşeni, ori de câte ori vă cheamă şi au nevoie de ajutorul dvs.? Întreb acest lucru, deoarece aţi fost trădat de unul dintre ei şi mă refer aici la primarul comunei Ioan Sabău.

Ioan Ţintean: Voi rămâne deputatul silivăşenilor. Voi veni lângă ei în continuare, poate chiar mai mult decât până acum, pentru că din 10 iunie vom fi din nou la guvernare. Alături de Ioan Cămărăşan voi duce mai departe dezvoltarea comunei, acum cu şi mai mulţi bani, atâta timp cât eu voi fi cel care va împărţi banii în judeţul nostru. Reporter: Mai reprezintă ceva fidelitatea faţă de partid sau a rămas doar o vorbă goală? Ioan Ţintean: Fidelitatea faţă de partid a rămas o vorbă goală. Înţeleg că scopul scuză mijloacele. Scopul este caşcavalul, nu binele cetăţeanului. Unul dintre mijloace este traseismul. Consecvenţa nu se mai cere şi nu se mai poartă.

Reporter: Pentru că ne apropiem de final, pentru că suntem în pragul unei mari sărbători, propun să mai temperăm din încrâncenare, şi vă las posibilitatea de a vă adresa direct locuitorilor comunei Silivaşu de Câmpie, silivăşenilor, cum le spuneţi dumneavoastră.

Ioan Ţintean: Le doresc tuturor silivăşenilor un Paşte Fericit şi îi asigur că voi fi în continuare deputatul apropiat de ei.

Comentarii

13/11/12 20:08
alt satean

domnule ,Tintean acum de ce nu mai veniti la Silivasu in aceasta campanie?

25/11/12 16:23
silivaseanul

Ce fidelitate vorbiti fata de partid sa parindat pe la toate partidele dl.Primar de Silivas zis ,,Mincinosul,,ce fapte dupa 12 ani de viceprimar, nimic, doar a dormit cu coatele pe banca ca la scoala.

26/11/12 20:48
eu.......

si el va va trada cu si pe altii i-a tradat,traseist a fost si va fi, este de o nesimtire de nedescrisa,este capabil de orice, fara frica de dumnezeu, nu de alta dar nevastasa este pocaita si atunci nu il atrage biserica ortodoxa, il atrag doar faptele neortodoxe.

26/11/12 20:49
eu.......

si el va va trada cu si pe altii i-a tradat,traseist a fost si va fi, este de o nesimtire de nedescrisa,este capabil de orice, fara frica de dumnezeu, nu de alta dar nevastasa este pocaita si atunci nu il atrage biserica ortodoxa, il atrag doar faptele neortodoxe.

02/12/12 18:53
iache si catar

domnule Primar de Silivasu te rugam tinete de cuvant, lasa vorbele goale , revino-ti acum de camd esti primar minti din ce in ce mai mult, lasa prietenii pentru ca nu sunt dotati cu......... ca sa te poata ajuta.

14/12/12 11:29
....bine

Ma bucur ca nu cunoasteti politica,doar intrati si scrieti prostii,nu stiti scrie,nu cunasteti denumirile corecte( iache si catar)iache si cadar,dar bine ca aveti acces la internet............dupa cine,dupa micinosul sau cum vreti voi sa-l denumiti,m-as bucura sa am scoala lui,desi spuneti ca a dormit cu coatele pe banca ...............

14/12/12 21:01
silivasu ca orasu

vai de noi si-a noastre oi <<ca tot suntem ciobani>> bine ca nu am de-a face cu persoane ca voi , domnule primar fa treaba de primarie nu de curierat la xxx din sat , multe sunt de spus dar mai bine ne abtinem,<< apropo >> votul de abtinere stiti cum se contabilizeaza, mai vedem .....

15/12/12 18:39
tache

auzi ciocalaei laie bucalaie,daca cunosti politica,felicitari, dar nu este asa, se pare ca nu sti scrie tu, sa te duci la doamna Pocaita-.......... sa te invete,sau la mincinosul, daca nu sti, nu mincinosul a adus internetul in silivas, si nici scoala nu il incurca si nici nu il ajuta la nimic este cel mai slab gospodar din regiunea nord -vest daca ar schimba premiul unu cu steluta de la capitolul minciuni, cu orice altceva il voi felicita de acolo de unde sunt( inafara garanitelor Romaniei), nu am batu la usa Primariei de vreo 7 ani dar nu vreau sa am deaface cu astfel de oameni, si imi pare bine ca nu traiesc in silivasu deocamdata dar fiind silivasean cunosc foarte bine ce fel de om esti domnule ,,lucutal,,...........................ai dreptate dl. silivasu ca orasu,,

15/12/12 20:14
Cadar

D. Tache...aveti simtul umorului! De pocaiti zii la Mina, nu mie! Referitor la scoala, nici nu are rost sa deschizi subiectu! Hai sa-ti spun la ce ajuta scoala...cand Carmen si Portofel umblau dupa hrean, separat si fiecare dupa alte soiuri, "Primaru era director de SMA la Urmenis!" Ce-l mai slab gospodar ramane tot Portofel, sau cum numesti tu un om la care i se usca toata livada de nuci! Ce-i drept D-zeu nu da cu paru! Nici macar gradina din spatele casei nu si-o lucreaza. Ca tot veni vorba de minciuni, Portofel minte mult mai mult, dar lui nu-i creste nasu ci burta! fi cu bagare de seama! Parerea mea ca decat hot ca Portofel, talharu ca sa imbogatit pe banii nostri, mai bine un mincinos cinstit.

17/12/12 17:26
ene

a fost director la SMA si a avut de toate , da pocaita la lasat cu aia...........goala si goala a ramas si pama cum, director pus de PCR a fost doar cu mapa si cu mapa aramas, gol pusca si cu datorii in tot judetul,unde sunt combinele ,tractoarele,dividentele etc. de la SMA le-a papat pentru ca asa au venit , se vede cum sa gospodarit, pentru ca au venit de pomana dar nu a stiut sa le gospodareasca,alti au trudit sa cumpere tractoare dar el le-a avut gratis,portofel a inceput de jos au umblat dupa hrean dar se vede rezultatul, a fost muncit acel hrean,dar ,,lucutel,, cind vede mapa vede pe dumnezeu, dar din pacate lu il are la suflet.Stai linistit ca si acesta se va inbogati pe banii vostrii silivaseni dar este devreme, studiaza dexul limbii romane referitor la cavantul,, mincinos cinstit,,

17/12/12 17:48
dada

bravo ,,ene ,, este adevarat, asta confirma si dl. Dambean

18/12/12 12:11
Apropiat

Dl. Dambean nu confirma nimic, si nu va mai folositi de numele dansului in dezbaterile voastre murdare. Singurul lucru pe care-l confirma este acela ca unele personaje din primarie nu-si au locul in aceasta institutie, lucru spus si in campania electorala.

18/12/12 13:21
Apropiat

Nu toata lumea-i oarba!
"FRATILOR"(cum ii place ei sa spuna) acea persoana care aduce majoritatea injuriilor la adresa domnului primar, la adresa sotiiei dansului si a familiei lui este domnisoara MINA, hoata din primarie care acum ca Portofel nu mai este primar nu-i mai ajung banii si nu-i mai poate fura cum doreste pe saracii silivaseni. Rusine domnule primar ca inca o pastrati in primarie, trebuia data afara demult si batuta ca hotii de cai, asa persoane nu au ce cauta langa d-voastra si in plus, sa ne amintim ce a facut cu dosarul de primar la alegeri! Aaaaa... v-au induiosat lacrimile javrei, oare nu plange si acum? asa incet incet poate se baga si pe sub pielea dumnitale, primare! Io fii cumparat portofel 2 masini, dar alea trebuie intretinute...si pe ce bani? Cand mergi la primarie sa-ti platesti taxele trebuie sa astepti puna ce-si termina masa, ea defapt nu-i pusa acolo in serviciul oamenilor ci sa bage in ea puna creapa! In caz ca nu a-ti observat nu este atac la persoana, asa cum face dansa,ci este adevarul despre functionara Mina (cum a scris dansa in articolul trecut "ce va tot laudati mai fratilor ca dati afara ba pe functionara x, ba pe functionara y").Pe aceasta cale rog toti silivasenii care au fost furati, jigniti sau prost tratati de catre domnisoara Mina sa faca o plngere verbala domnului primar, pe care il rog de asemena sa le contabilizeze si sa tina cont de ele in a decide viitorul dragei noastre functionare! Pe final nu pot sa nu citez din poeta silivasului M.Mina "Va multumesc ca a-ti avut rabdare in a citi aceste versuri"

18/12/12 13:25
Solutie

Dati doamna Mina demisia ca ne-am saturat de dumneata!

18/12/12 13:27
Solutie

Daca se poate dm. Mina dati demisia puna de sarbatori, faci un cadou frumos Silivasului.

18/12/12 15:39
Un om cumsecade

Intr-adevar domana Mina este o hoata si jumatate. Cand am fost la primarie sa-mi platesc taxa pentru masina care in realitate avea 1400 cm3, tocmai am constatat ca la dansa in calculator motorul era mult mai mare 1500cm3. Vai de voi saraci silivaseni, nu va mai lasati jefuiti de aceasta impostoare, este timpul sa plateasca pentru infractiuniile comise.

18/12/12 21:36
adi

Sa va fie rusine, pentru ca nu suntei oameni ci suntei corturari imputiti,astfel de vorbe spun numai cei mai................oameni de pe pamant, nici la usa cortului nu se vorbeste astfel, de fapt de unde cultura de la cine, de la ,cio...........,b.......... etc.
Rusine sa va fie ca va vede toata lumea, prin asta va aratati cultura de buruieni imputite, uitativa la voi si apoi vorbiti de alti, nu fiti nervosi pentru ca adevarul este altul.
Incetati cu murdariile pentru ca care de care suntei mai.........
Rusine,rusine,rusine,rusine incultilor va aratati talentul.

Eu va vad cultura murdara pe care o aveti din Spania.Rusine,Rusine,Rusine sa va fie, deoarece eu va cunsoc pe toti silivasenii, dar mi-e rusine cu voi.rusine,rusine.......

19/12/12 14:59
Dreptate

de ce ti ciuda Mina? ca au dreptate... lasa prostiile astea ieftine ca puna si un copil isi da seama ca tot tu ai scris. Uita-te la tine ce cuvinte frumoase folosesti "corturari imputiti, buruieni imputite" si dupa aceea vorbeste de altii!

19/12/12 15:04
Dreptate

Dati domna DEMISIA ca daca se face dreptate nu mai scapi de puscarie. Pentru "Apropiat" problema cu dosaru a fost cand au depus juramantu, dupa alegeri!

21/12/12 08:08
ADI

- Sarbatori fericite!

24/12/12 21:07
didi

dl. Dambean nu mai confiramti nimic pana ajungeti viceprimar? Si dupa aceea va faceti treaba? De fapt ati confirmat in campania electorala destule. Bravoooooo...........pastrativa pana atunci.Sa lasam campania acum pentru cateva zile si sa ne bucuram de sarbatori
Sarbatori fericite la toti silivasenii !

25/12/12 17:13
aia

Dl.Dibolar nu mai sta in fata silivasenilor in biserica pentru ca ti-a stat urat,suntei ultimii oameni din silivasu,dati in cap, omo............. nici nu va este locul in biserica,pana acum nu v-am vazut la biserica niciodata,rusine sa va fie, suntei consilieri va stat nespus de rau tie si lui oierul Nelu , locul vostru daca nu stiti unde va este interbati de cine stie .
Puneti mana pe abecedar si aritmetica. Sarbatori fericite la toata lumea.

27/12/12 19:07
...viorel...

In primul rand, ar trebui ca voi sa urmati cursuri de vorbire a limbii romane, ca mai apoi sa-i trimite-ti pe alti sa se specializeze.Unii nu au nevoie de prea multa scoala ca sa se poata descurca in viata, pe cand altii pot avea si 3 facultati care le sunt chiar nefolositoare daca nu se pot descurca in viata de zi cu zi si mai ales in viata personala.In biserica fiecare persoana, indiferent de pozitia sociala poate sta in locul pe care il doreste pentru ca in biserica locurile nu sunt taxabile.Exista in sat o persoana care stabileste locul fiecaruia? Poata ar vrea mai multa lume sa il sau sa o cunoasca.

27/12/12 19:19

In primul rand, ar trebui ca voi sa urmati cursuri de vorbire a limbii romane, ca mai apoi sa-i trimite-ti pe alti sa se specializeze.Unii nu au nevoie de prea multa scoala ca sa se poata descurca in viata, pe cand altii pot avea si 3 facultati care le sunt chiar nefolositoare daca nu se pot descurca in viata de zi cu zi si mai ales in viata personala.In biserica fiecare persoana, indiferent de pozitia sociala poate sta in locul pe care il doreste pentru ca in biserica locurile nu sunt taxabile.Exista in sat o persoana care stabileste locul fiecaruia? Poata ar vrea mai multa lume sa il sau sa o cunoasca.

27/12/12 19:20

In primul rand, ar trebui ca voi sa urmati cursuri de vorbire a limbii romane, ca mai apoi sa-i trimite-ti pe alti sa se specializeze.Unii nu au nevoie de prea multa scoala ca sa se poata descurca in viata, pe cand altii pot avea si 3 facultati care le sunt chiar nefolositoare daca nu se pot descurca in viata de zi cu zi si mai ales in viata personala.In biserica fiecare persoana, indiferent de pozitia sociala poate sta in locul pe care il doreste pentru ca in biserica locurile nu sunt taxabile.Exista in sat o persoana care stabileste locul fiecaruia? Poata ar vrea mai multa lume sa il sau sa o cunoasca.

29/12/12 12:21
feli

esti un incult se vede ca trebuie sa mai citesti inca destul de mult ca sa intelegi ce sa scris maisus ce sa mai......................nu sti doar sa fu............ si sa pr.........
alt ceva nimic aceepta lectiile altora ca , parerea ta....................,atit poti si atit judeci ,schimbate doar acum in ultimul ceas.Spunei lui dl.Dibol sa mai scrie de ce sa oprit sa mai instiste cu deminisa

29/12/12 17:45

Inainte sa-i judeci pe altii si sa vorbesti de oameni inculti, te-as ruga sa urmezi tu insati sau insuti cursuri de pregatire, deoarece faci de rusine limba romana cu vocalularul tau uzat.

31/12/12 13:34
ADI

-La multi ani!

01/01/13 13:29

La multi ani tuturor in noul an!!! Domnule primar, va multumim pentru organizarea Revelionului la care au putut participa toti cetatenii din Silivas, fara sa faceti diferente intre oameni asa cum a facut fostul......conducator al comunei.Speram ca si pe viitor sa fie la fel ca si anul acesta.Va multumim!!!!

10/01/13 20:52
ica

este drept nu a fost un revelion ca acesta , chiar de pomina a fost am fost si eu acola dar nu a fost asa cum se spune, a fost un tambalau fara nici o organizare ,debandada si tor ce se poate spune, sa nu se mai intample dl. primar invata sa organizezi astfel de intalniri.

28/01/13 21:27
Inteleg ce vrei...

Salutare tuturor cetateniilor din Silivasu de Campie, fiecare dintre voi va d-ati mare ca stiti sa scrieti dar nici unul din voi nu stie scrie corect. Domnul Primar a facut ce a trebuit,a facut un revelion cumsecade,si au putut participa toti locuitorii,inclusiv a aprobat copiilor silivaseni Caminul vechi din centrul Comunei pentru a putea sa se distreze si ei,pt ca ei sunt viitorul Silivasului! Si Domnule Ioan Tintean sper sa va tineti de promisiune si sa faceti ceea ce ati promis Silivaseniilor la fel ca Domnul Primar!!!

08/02/13 11:16
simplu.....

Las-o balta!
Iti AJUNGE!!!

03/03/13 10:29
lenu si feli

CE PROMISIUNI NU MAI VORBITI DE PROMISIUNI TOTI MINT DE INGHEATA APA IN LUNA LUI CUPTOR LASATI VORBELE ,FAPTELE VORBESC DAR DIN PACATE NU SUNT DUPA APROAPE UN AN DE MANDAT, NU SE FACE ADMINISTRATIE DOAR INTALNIRI LA CARE SE SPUN DOAR MINCIUNI, DE CONSILIERI NICI NU MAI VORBIM SUNT UN DEZASTRU ...........INTREPTATIVA SI TREZITIVA LA REALITATE CA ESTE DESTUL.

24/03/13 23:18
Rusu Amalia

In sfarsit ati terminat.Ce bine!

20/05/13 18:39

Sa va fie rusine ... Domnule primar unde suntetiii !! De cand a-ti iesit primar nu va mai aratati fata ,iesiti face-ti ceva , lucra-ti ceva , nu se vede nimic nou ! V-ati platit datorile sau mai aveti ?

20/05/13 18:41

Domnule primar unde suntetii !!! De cand a-ti iesit primar nu va ma aratati fata , a-ti promis multe . Inca nu a-ti terminat sa va platiti datorile ? Lucra-ti ceva in comuna , face-ti ceva !!!

22/06/13 16:25
cetateanul

Au fost doar minciuni pentru ca a facut doua facultati de minciuni, altceva nu a invatat in facultate este ultimul om al silivasului ,geme de datorii ,alti muncesc si acuma pentru datoriile lui mincinosul, ce sa mai vorbim de munca pentru comuna a fost 12 ani viceprimar si nu a ridicat un pai pentru comuna, doar a mintit, desteptativa silivaseni nu vedeti ca va minte in continuare si nu face nimic, pocaita il ordona nu este capabil de nimic, s-a vazut in urma nimic iar acum dupa un an , nimic numai minciuni si promisiuni goale.Desteptativa silivaseni dupa 13 ani de administratie este jale.
Rugativa pentru acest sat.

23/06/13 18:06
luca

Ai dreptate perfecta..........a mintit si minte in continuare.

25/06/13 18:48
lica

rusine sa ii fie ai dreptate

08/07/13 21:48
ema

rusine este un mincinos..

09/07/13 20:11
paduraru V

mincinos ii portofel ca nu la pus padurar pe montatoru! vorbe goale...zi-mi o minciuna, una singura, pe care ai auzit-o de la domul primar?

10/07/13 18:07
zica

mai tu nu esti din silivas sau esti p..............beton, dupa cum se vede,esti mai ceva ca individul ce sa mai vorbim felicitari inainte cu dl. primar, numai unul ca si el poate spune astfel.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5