Comunitatea Liceului Tehnologic “Ion Căian Românul’’ din Căianu Mic, îndoliată. Fostul director Viorel Moldovan a trecut în veșnicie!

Comunitatea școlară a Liceului Tehnologic “Ion Căian Românul’’ exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și foștilor colegi ai Domnului Director VIOREL MOLDOVAN, care a trecut în eternitate azi, 25 noiembrie 2023,la vârsta de 76 ani.
Absolvent al Facultății de Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca,Domnul profesor și-a dedicat întreaga carieră unui învățământ de calitate, cu accent pe dezvoltarea și promovarea potențialului elevilor și culturii locale. A fost cel care,prin eforturi deosebite, a înființat liceul nostru, în anul 1998, fiind director al unității de învățământ in perioada 1996-2009, funcție în care a dat dovadă de înalte calități manageriale și sprijin constant tuturor factorilor implicați. Prezența sa didactică deosebită și pasiunea pentru cunoaștere va rămâne de-a pururi vie în inimile numeroșilor elevi cărora le-a fost diriginte sau profesor de istorie,logică și psihologie.
Preocupat de cultură, Domnul profesor a scris mai multe cărți valoroase pe tema folclorului, a tradițiilor și ocupațiilor de pe Valea Ilișua și a înființat Muzeul Ocupațiilor din Căianu Mic, aducând astfel o contribuție importantă la conservarea patrimoniului material pentru întreaga comunitate.
Deschizător de drumuri, fin psiholog și bun orator, domnul profesor va rămâne în conștiința educațională colectivă drept un model de abnegație și disciplină.
Drum lin spre ceruri, distinse Domnule Director!
 
Cu aleasă prețuite,
Colectivul profesoral al Liceului Tehnologic ‘’Ion Căian Românul’’

Comentarii

25/11/23 20:43
POP VIORICA

Bunul Dumnezeu, sa te primeasca in Imparatia Lui,fratele meu drag!!!
Lumina lina spre ceruri!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5