Condoleanţe preotului Lucian Blaga, din Domneşti. Sobor impresionant de preoţi l-au condus pe tatăl lui pe drumul veşniciei

Suntem alături de părintele Lucian Blaga, din Domneşti, împărtăşindu-i durerea şi tristeţea nemărginită acum când se desparte pentru totdeauna de nepreţuitul lui tată, IOAN BLAGA, din Bistriţa. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-l aşeze de-a dreapta sa, unde cei dragi lui se odihnesc, iar familiei greu încercate să-i dea putere şi alinare pentru a depăşi această dureroasă încercare.
Înmormântarea a avut loc la Capela de pe str. Tărpiului, slujba prohodului fiind săvârşită de un sobor de peste 20 de preoţi, în frunte cu arhimandritul Dumitru Cobzaru, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopul Clujului, diaconul episcopal Claudiu Grama, protopopul de Bistriţa – Alexandru Vidican şi protopopul de Dej.
Înaltpreasfinţitul Andrei, Mitropolitul nostru, a transmis un mesaj de condoleanţe familiei prin care a subliniat faptul că dincolo de moarte este viaţa veşnică de care ne vom bucura cu toţii în Împărăţia lui Dumnezeu.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Redacţia „Răsunetul”

Comentarii

12/08/16 23:04
ADELA

Sincere condoleante!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5