CSM Bistriţa, invinsa de CSM Roman, 23-24!Horatiu Pasca: Probabil ca Bistrita sperie prin pozitia in clasament

CSM Bistriţa a pierdut, scor 23-24, partida disputată în compania formaţiei CSM Roman, contând pentru etapa a 23-a a Ligii Florilor. Au marcat Almudena Rodriguez (7), Oana Chirilă (4), Alexandra Orșivschi (4), Andreea Tetean (3), Daniela Rațiu (2), Magdalena Paraschiv (2), Laura Pristăvița (1). Ana Maria Măzăreanu a salvat 12 din cele 25 de mingi aruncate de jucătoarele CSM Roman pe poarta sa (48%), iar Viorica Țăgean 2 din 13.

”Oricât de mult ai încerca, nu ai cum să nu acumulezi frustrări după un meci de genul asta. Ne aşteptam la un meci dificil, însă dacă reușeam să gestionăm mai bine momentele cheie din joc, poate situația ar fi fost diferită. (...) Din fiecare partidă învățam. Eu le felicit pe fete, pentru că după un început extrem de ezitant, am revenit in joc, am reuşit să conducem, dar de data asta nu am reușit să le facem o bucurie suporterior. Sperăm că vom reuși când ne revedem în compania celor de la Rapid” , a declarat Horațiu Pașca, antrenor principal CSM Bistrița.

În premieră, acesta a dat de înţeles că Bistriţa deranjeaza adversarii prin locul ocupat în clasament. "E un final de sezon, probabil în care Bistriţa sperie prin poziţia în clasament. Nu ştie foarte multă lume cum am ajuns. O să le transmit că am ajuns prin foarte multă muncă, am ajuns jucând handbal de calitate şi nu cred că e nevoie ca cineva să ne demonstreze contrariul. Întotdeauna ne-am reprezentat numai şi numai în teren şi am făcut-o cu brio", a precizat Horaţiu Paşca.

***

Tiberiu Uşeriu le-a susținut din tribune pe handbalistele CSM Bistrița. Triplul câștigător al Ultramaratonului 6633 Artic Ultra de la Cercul Polar a venit sa le încurajeze pe jucătoarele noastre. În deschiderea partidei a oferit tehnicienilor CSM Bistrița - Horațiu Pașca, respectiv CSM Roman - Dumitru Muși, cartea sa ”27 de pași”. Tiberiu Ușeriu a executat și aruncarea de începere a partidei. Campionul nostru va pleca joi în Himalaya, pentru a participa la Ultramaratonul Everestului.

***

Pentru Bistriţa va urma o partida dificilă cu Cisnădie, aflată în lupta pentru podium. Horaţiu Paşca a menţionat că trebuie digerată foarte repede această înfrângere de acasa şi să se meargă la Cisnădie ca şi cum nu am avea nimic de pierdut.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5