Mihnea STEF, Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj

Cu binecuvântarea Mitropolitului Andrei, Anuţa Motofelea şi Sava Negrean Brudaşcu, alături de nume sonore din folclor, cântă pentru George, un tânăr ce nu mai poate merge

Spectacol Caritabil de Muzică Populară,,Tradiţii şi Cultură pentru Viaţă'' 11 Septembrie 2019,ora 18:30 la Sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca

Dragi prieteni, prin amabilitatea conducerii Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi cu ajutorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, Radio Renaşterea, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului, Companiei de Transport Public Cluj, Primăriei Cluj,Centrul de Cultură Urbană Cluj, domnişoarei Alexandra Vereş, Diana Găucă, Raul Imre, Stef Mihnea, prof.Gabriel Braic şi Orizont TV, pe data de 11 septembrie 2019, ora 18:30, voi organiza un spectacol caritabil de muzică populară intitulat "Tradiţii şi Cultură pentru Viaţă", organizat cu binecuvîntarea IPS Andrei Andreicuţ, Mitropolitul Clujului.
Deja şi-au anunţat prezenţa: Sava Negrean Burudascu, Ionela Moruţan, Felx Gălan, Oana Bozga Pintea, Năstăcuţa Iuga, Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, Anuţa Iuga şi Lucian Madiar, Monica Pirlea, Ana Georgeta şi Narcisa Balla, Maria Pavelean, Anuţa Motofelea, Gabriela Ardusătan, Denisa Pop, Alexandra Vereş şi Călin Buzgariu, Laura Valea, Iustina Irimia Cenuşă, Andra Filip, Raul Imre, Nicoleta Simina Alexandra Bogos, Diana Beldean, Jan Oprişor Band.
Intrarea se face pe bază de donaţie! Spectacolul este organizat în beneficiul tânărului George Olteanu!
La spectacol va fi prezent şi domnul primar Emil Boc care va transmite un cuvânt din partea Primăriei Cluj.

Vă aşteptăm cu drag pe cât mai mulţi!

Cei care doriți puteți face donații și în conturile deschise pe numele meu
Donaţii în contul:
Sucursala Judeţeanã Brasov a BĂNCII COMERCIALE ROMÂNE
Cod IBAN: RO19RNCB0053048480440006 (lei)
Cod IBAN: RO30RNCB0053048480440002 (euro)
Titularul contului este Olteanu George Gabriel

Mai jos aveţi detaliile medicale despre George Olteanu

Frați creștini întru Domnul! Mă numesc Olteanu George, sunt un tânăr din Brașov. Domnul m-a ales și mi-a dat o cruce spre mântuire și o misiune de îndeplinit, aceea de a mă face bine și a-mi salva viața, ca mai apoi să fiu sprijin pentru cei în nevoie, eu începând această misiune de a fi de ajutor celor năpăstuiți încă de pe acum.
Eu nu mai pot merge de la vârsta de 11 ani fiindcă sufăr de Sindrom Muscular Amiotrofic. Iar din anul 2004 sufăr de Bronșită Super Supurativă, acumulez un litru de secreții în ambii plămâni pe care trebuie să le scot printr-o terapie rudimentară alături de mama mea, astfel aș muri asfixiat. Eu stau întins în pat și mama pe un scăunel, mă apasă pe partea dreaptă a toracelui și a abdomenului și trag și scot secrețile. Tușesc cam 5 ore zilnic o cantitate de 300 ml. de secreții. De cele mai multe ori, în timp ce îmi fac terapia mă rog. Dar mai multe puteți citi pe blogul meu, http://olteanugeorge1981.blogspot.com/  Pentru toate acestea există un tratament injectabil în coloana vertebrală; se fac 4 injecții pe an și se numește spiranza. Pentru toate aceste tratamente sau măcar pentru o parte mai trebuie să strâng 15.000 de euro. Vă rog și pe dumneavoastră, dacă puteți să-mi fiți alături, să mă sprijiniți cu cât puteți, orice bănuț este important pentru a-mi salva viața. Vă mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5