Daniel Suciu: Fostul liceu de muzică din Bistriţa va deveni centru multifuncţional pentru tineri!

Vicepremierul Daniel Suciu s-a arătat încântat de faptul că a putut pune umărul la un nou proiect al Bisericii Ortodoxe, şi anume reabilitarea fostului liceu de muzică care va deveni un centru multifuncţional pentru tineri. Într-o postare pe pagina sa de facebook, ministrul Dezvoltării a punctat câteva dintre proiectele de implicare socială ale Bisericii. 

"Într-o perioadă în care dimensiunea socială a Bisericii este trecută intenționat sub tăcere de așa zișii progresiști, chiar vreau să îi laud pe cei care își ghidează viața pentru semenii din jur. Nu-i așa că nu știați că 83 de bistrițeni din Filantropia Ortodoxă oferă ajutor, ocrotire, mângâiere şi dragoste familiilor aflate în dificultate, copiilor sărmani, bătrânilor bolnavi şi singuri, persoanelor aflate în suferinţă şi oamenilor fără adăpost.

Gestionează cantine sociale pentru copiii orfani, bătrâni singuri, bolnavi, cu venituri foarte mici şi persoane fără casă, masă şi familie. Se mai ocupă de centre de zi pentru vârstnici, cabinete medico-sociale, fac îngrijiri medicale la domiciliu, au serviciu de ambulanță propriu și oferă masa bucuriei pentru mulți nevoiași.

La Sângeorz-Băi, Centrul Misionar pentru Tineret organizează anual 30 de tabere iar la Bistrița, cu sprijin guvernamental și județean se reabilitează fostul liceu Tudor Jarda, ce va deveni un centru multifuncțional pentru tineri, cu școală și activități pentru tineri. Azi am fost în vizită la acest ultim obiectiv și mă bucur că am putut pune umărul la acest nou proiect al Bisericii", a transmis Daniel Suciu.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5