De la grădiniţă până la mătuşa Ana de 101 ani, toate căienăriţele au primit flori de primarul Paul Ştir. Azi, edilul s-a întânit, într-o şedinţă, cu cetăţenii din Ciceu Poieni

Este deja o tradiţie în comuna Căianu Mic ca de 8 Martie tânărul edil, Paul Ştir, să împartă flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor.
"În zi deosebita pentru fiintele din viata mea, pentru concetatenile mele, pentru toate doamnele si domnisoarele doresc ca toate implinirile frumoase, sanatatea si primavara iubirii sa va insoteasca pretutindeni si sa va aduca zambetul pe buze .Va doresc un 8 Martie cat mai frumos" a fost mesajul transmis de primar, însoţit de sute de garoafe. De la fetiţele de grădiniţă, de 3 anişori, până la cea mai în vârstă femeie, lelea Ana, de 101 ani, toate au fost felicitare de primar.
"Am avut deosebita placere sa poposesc putin pe la matusa Ana care este cea mai varstnica persoana din comuna noastra, avand domiciliul in Ciceu Poieni. Matusa Ana, mereu cu zambetul pe buze, a batut un nou record sarbatorind ziua de 8 Martie cu numarul 101. Felicitari matusa si ma rog ca bunul Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere in continuare" a transmis primarul Ştir. La şcolile comunei primarul a fost aşteptat cu serbări, la primărie cu o prăjitură din partea colegelor, pe la case chiar şi cu pui gata de frigare, dar şi cu gânduri bune, la fel în piaţă şi în magazine. Fiecare doamnă şi domnişoară i-au mulţumit primarului că nu le-a uitat nici în acest an, unele primind mesaje şi flori doar de la primar, fiind uitate de copiii plecaţi departe.

După ziua de ieri, azi primarul a avut o întâlnire de lucru in centrul localitatii Ciceu Poieni cu cetatenii din sat. "In cadrul sedintei am discutat despre proiectele de dezvoltare care privesc satul Ciceu Poieni, precum si alte lucruei de interes legate de taxele si impozitele locale, registru agricol si subventii APIA, ecologizarea localitatii si stabilirea unor reguli de pasunat pe raza localitatii. Multumesc participantilor pentru interesul manifestat in ce priveste bunul mers al localitatii Ciceu Poieni" declară Paul Ştir.
Un bun edil ştie să fie alături de cetăţeni şi la zile speciale, dar şi când este vorba de probleme administrative. Paul Ştir a depăşit sintagma de cel mai tânăr primar, dovedind că poate fi şi unul dintre cei mai harnici primari.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]