Deputatul Bogdan Ivan: Podul Grăniceresc din Coșbuc, în linie dreaptă spre modernizare!

Astăzi a fost demarată procedura de achiziție publică pentru modernizarea și conservarea unui pod de lemn unicat în Transilvania și simbol al județului Bistrița-Năsăud, construit în 1778.
"Vreau să îi mulțumesc în numele meu și al locuitorilor din comuna Coșbuc Dlui. Lucian Romașcanu, colegul meu senator PSD și ministru al Culturii, pentru că a înțeles cât de important este acest proiect pentru județul nostru.
La nici o lună de zile din momentul în care am discutat despre blocajele din acest proiect, cu respectarea tuturor prevederilor legale, procedura de achiziție a fost deblocată și suma de 3.2 milioane de lei a fost cuprinsă de Guvernul României în bugetul pe 2022.
În felicit pe primarul comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, pentru seriozitatea cu care a început în 2016 acest proiect și îi mulțumesc dlui Ministru Lucian Romașcanu pentru profesionalismul și buna credință cu care a deblocat în timp record un proiectul de suflet al coșbucenilor!
Voi susține cu tot ce pot, oamenii și primarii din județul nostru în deblocarea proiectelor importante pentru oameni!", scrie deputatul Bogdan Ivan, pe pagina sa de facebook.
Podul a fost construit în 1778 după un proiect al unui inginer Italian din Tirol, de meșteri din Bistrița și cu ajutorul grănicerilor și al localnicilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5