Deputatul Cristina Iurişniţi: USR deschide porţile democraţiei la Palatul Parlamentului!

Porțile Parlamentului s-au deschis pentru un grup format din 22 de copii ce provin din Centrul de plasament Casa "Sf. Ioan" – Caritas din București şi Centrul umanitar Concordia Prahova, la invitaţia deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi.

“Implicare pentru schimbare! USR deschide porţile democraţiei la Palatul ParlamentuluiAsociaţia ”Coloreaza Viaţa” din Bucureşti a răspuns invitaţiei pe care am adresat-o cu dorinţa de a colora cu democraţie şi empatie câteva ore din viaţa a 22 de copii. A fost o zi a emoţiilor, a oportunităţilor şi experienţelor pe care noi deputaţii le putem crea tinerilor care provin din mediul instituţionalizat, sau tineri aflaţi în situaţii de risc de abandon şcolar”, precizează parlamentarul bistriţean.

Potrivit deputatului USR de Bistriţa-Năsăud, copiii s-au bucurat de o lecţie de democraţie oferită de câțiva parlamentari din grupul USR, fiind foarte interesaţi de activitatea din Camera Deputaților, dar şi “de un tur ghidat al Palatul Parlamentului, de o masa caldă, de o carte şi dulciuri, că tot se apropie Moş Nicolae, dar şi de multe răspunsuri la întrebări pregătite sau spontane”.

“Am fost plăcut surprinsă să descopăr niște copii maturi care au planuri foarte serioase legate de viitorul lor şi care în mod special doresc să schimbe faţa societății în care trăiesc. Mulțumesc pentru empatie colegului deputat de USR VasluiMihai Botez şi consilierului parlamentar Visinel Bălăn! Împreună putem genera schimbarea”, susţine deputatul Cristina Iurişniţi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5