Deputatul Daniel Suciu: Stăm o ţară întreagă şi ne uităm dacă domnul Câţu a avut alcoolemia mai mare decât Orban la şedinţa de Guvern!

Deputatul social-democrat Daniel Suciu a declarat că românii nu au ca primă grijă cine iese preşedinte la PNL, însă lupta internă a liberalilor afectează viaţa de zi cu zi a acestora.

„Îi va ajunge din urmă pe toţi liberalii şi useriştii tot ce ne livrează. Credeam că ne uităm la Bucureşti la acest măcel din PNL, fără să avem la Bistriţa reminiscenţe ale bătăliei (...). Nu mă interesează măcelul dintre ei, că se fac de râs, că România îşi ţine respiraţia gândindu-se şi analizând care dintre cei doi candidaţi îs mai praf, Câţu sau Orban, care dintre ei se îmbată mai rău. Sunt date furnizate de ei. Stăm o ţară întreagă şi ne uităm dacă domnul Câţu a avut alcoolemia mai mare decât Orban la şedinţa de Guvern. Toate acestea ne sunt date de ei. Asta ne livrează PNL, cel mai vechi partid din UE, care este ba progresist, ba tradiţional, ba e cu biserica, ba nu e cu biserica. În tot acest timp în care ei se măcelăresc, nu o ducem mai bine, o ducem din ce în ce mai prost”, a declarat Daniel Suciu.

Parlamentarul PSD a ţinut să precizeze că Guvernul s-a împrumutat mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu, iar toate preţurile au sărit în aer.

În context, parlamentarul bistriţean a ţinut să precizeze că 40% dintre familii nu-şi plătesc facturile de la o lună la alta, avem cel mai mare preţ din UE la energie electrică, iar gazele naturale s-au scumpit cu 20%. În acest timp, principalele măsuri adoptate de Florin Câţu a fost să mărească cu 8 bani valoarea tichetelor de masă şi cu 10 bani valoarea tichetelor de creşă.

„Nu ne interesează cine este preşedinte la PNL, nu ne dorim să intrăm în acest frumos război pentru că avem un principiu foarte simplu: Nu-i lua nătângului traista, că şi-o pierde singur. Aşadar, făceţi-vă brânză liberalilor cu competiţia voastră internă”, a concluzionat Daniel Suciu.

Comentarii

20/08/21 16:26
un cetatean

Tovarase Suciu, stati voi pesedistii, noi ceilalti muncim. Cam mare diferenta!

21/08/21 13:55
Ion Ciot

Vai de ficații lor. Același ton arogant și trăncănit cât cuprinde.

21/08/21 17:40
THEO

PSD va ajunge la putere în locul acestor nemernici de la CDR2, altfel țara se duce de râpă.

25/08/21 10:13
Din cartiere

PROBABIL CA ASTIA SI-AU BAUT SI DOPURILE DE LA STICLE... ! Oare ... la totzi astia de " CEA " ... le " zornaie sticlele " ... pe sub mese ... ?!

31/08/21 10:29
Din cartiere

No-mu ... nu fiti rai ma, ca toti mai bem cate un " polinko " si cate o bere... numai ca unii beau cate o " vidara " odata ... , CA SA NU-I PRINDA " CO.RO.VITU " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5