Deputatul Diana Morar, întâlniri cu doamnele liberale din filialele judeţene: Aceasta este familia mea, familia femeilor liberale!

Deputatul Diana Morar, care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, a început un periplu prin filialele din ţară.  După întâlnirile cu doamnele liberale din Sectorul 1 și Sectorul 4, av. Diana Morar a participat la alegerile interne ale OFL Timiș, unde preşedinte a fost aleasă Sorina Alexandra Ciurlea. Parlamentarul bistriţean s-a întâlnit şi cu echipa de la Hunedoara, pentru a-şi susţine moţiunea.

         Diana Morar a ajuns şi la Constanţa, unde a fost ca acasă, pentru că Organizația Femeilor Liberale de aici este una care rezonează, ca multe organizații din țară cu principiile sale - profesionalism, seriozitate, corectitudine.

„Zilele acestea am avut întâlniri cu femei excepționale, femei puternice, cu viziune, care își doresc să pună la bătaie experiența, timpul. Este extraordinar să faci parte dintr-o echipă în care cu toate ne cunoaștem și colaborăm, ceea ce ne face să fim unite. (…) Despre mine știu că sunt o femeie verticală. De 12 ani construiesc alături de colegele mele, în care am toată încrederea că vom reuși să transformăm OFL în Organizația pe care ne-o dorim să ne reprezinte cu adevărat.”, a declarat deputatul Diana Morar, evidenţiind  faptul că familia femeilor liberale este familia sa, cea câștigătoare.

Congresul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale va avea loc în 31 martie, fiind trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5