Deputatul Doina Pană: Cea mai corectă etapă pentru mine este cea de parlamentar

Deputatul Doina Pană, pe care mulţi dintre bistriţeni şli nu numai o vedeau în poziţia de ministru al Pădurilor şi Apelor, a mulţumit, într-un mesaj de pe o reţea de socializare, pentru aprecierile transmise. Aceasta a menţionat că cea mai corectă etapă, actualmente, este cea de parlamentar.

„Ştiu, după multele mesaje pe care mi le-aţi trimis, că foarte mulţi dintre voi v-aţi dorit ca eu să fiu eu cea audiată. Vă mulţumesc pentru aprecierea voastră, mă onorează şi mă bucură doar ca în viaţă parcurgem etape. La ora actuală, cea mai corectă etapă pentru mine este cea de parlamentar.

În Parlament se va hotărî, în proporţie de 70%, binele pădurilor. În Guvern, se va continua ce s-a început bun (Radarul, Codul silvic, Programul de reîmpăduriri) şi se vor corecta nedreptăţile generate de fostul Executiv (problema lemnului de foc etc). 

Vă mulţumesc, încă o dată, pentru gândurile voastre frumoase şi vă urez, încă o dată, un an cu sănătate, satisfacţii profesionale, pace şi bucurie în case şi suflete!!!”, transmite deputatul Doina Pană.

         Parlamentarul bistriţean a condus audierea celor doi miniştri  - Daniel Constantin (ministrul Mediului) şi Adriana Petcu (ministrul Apelor şi Pădurilor) - în prezenta a 23 de senatori şi deputaţ din Comisiile reunite de Mediu. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5