Deputatul Ionuţ Simionca l-a invitat la cabinetul său parlamentar pe viceprimarul Niculae! Vezi agenda întâlnirii

L-am invitat la Cabinetul meu parlamentar din Bistrița pe domnul viceprimar, Cristian Marius Niculae, să îi explice juriștii PMP ce nu au reușit să îi explice juriștii primăriei.
Tema de discuție: scutirea de la plata taxei pentru utilizarea locurilor publice a unităților de alimentație publică și a teraselor de vară din Municipiul Bistrița, anunţă deputatul Ionuţ Simionca. 

"Bistrițenii s-au săturat de disputele fără rost din Consiliul Local dintre PSD și PNL. Cer primarului Crețu, viceprimarului Niculae și tuturor aleșilor locali, indiferent de culoarea lor politică, să lase la o parte interesele personale sau de grup și să acționeze în interesul bistrițenilor. Mai precis, le solicit acestora să scutească restaurantele și terasele de vară de la plata taxei pentru utilizarea temporară a locurilor publice. Este o măsură reparatorie elementară pentru restaurantele și terasele din Bistrița care au fost închise de stat pe perioada Stării de Urgență și care au fost nevoite să își trimită în șomaj sau să-și concedieze angajații.

Așa cum am demonstrat în activitatea mea de parlamentar, nu sunt un om al certurilor, sunt un om al faptelor. Discuțiile sunt bune dacă ele produc rezultate pentru oameni. Și în acest caz, important este să îi ajutăm pe bistrițenii care au investit acumulările lor de o viață în afaceri suspendate pe perioada pandemiei. Tocmai de aceea, vin și cu soluția.

Nu fac parte încă din conducerea Primăriei, și nici din legislativul local, dar am redactat Hotărârea de Consiliu Local de scutire de la plata taxei pentru utilizarea locurilor publice a unităților de alimentație publică și terase de vară situate pe domeniul public administrat de autoritățile din subordinea Consiliului Local al Municipiului Bistrița. Aleșii locali din Bistrița nu trebuie să facă altceva decât să și-o asume și să o voteze", a explicat deputatul Simionca, într-un comunicat de presă.

 

Comentarii

30/06/20 10:01
cititor

CU SIGURANTZA ... NU L-A INVITAT SA-I " DEA UN PUMN IN GURA " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5