Diana Morar: Îi rog pe bistriţeni să se prezinte la vot şi în 24 noiembrie şi să voteze Klaus Iohannis

Av. Diana Morar, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din Bistriţa-Năsăud, a adresat mulţumiri tuturor bistriţenilor care l-au votat pe Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi care au încredere în PNL.

          „Îi rog să-şi păstreze acelaşi grad de vigilenţă şi aceeaşi responsabilitate şi să se prezinte şi în turul doi la vot, duminică, 24 noiembrie. Chiar dacă preşedintele Klaus Iohannis porneşte la drum cu un avantaj absolut, este nevoie de o legitimitate puternică a electoratului de dreapta. Acest lucru se poate manifesta prin faptul că cei care înţeleg că România este stat membru al UE şi trebuie să meargă mai departe cu aceste politici publice şi politici externe, să vină la vot şi să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a declarat Diana Morar.

          În context, aceasta a făcut referiri şi la modul de organizare a alegerilor în judeţul nostru, reclamând faptul că nu toate cererile făcute de pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă au ajuns spre validare la secţia de votare 39. „La nivel judeţean nu au fost chestiuni care să fie de maniera excepţionalului, însă am sesizat o chestiune la nivelul municipiului Bistriţa, respectiv la secţia 39 unde este arondat SJU Bistriţa. A existat situaţia în care nu toate cererile formulate de către pacienţii internaţi în secţiile spitalului să ajungă pe masa secţiei de vot, să fie supuse validării pentru ca urna mobilă să poată ajunge şi la pacienţii respectivi. (...) O parte din cereri au ajuns, însă o parte nu au ajuns. (...) Este vorba despre un salon de pe secţia de Chirurgie, au completat cererile pentru ca urna mobilă să se deplaseze şi la ei, însă cererile nu au ajuns în secţia de vot”, a explicat Diana Morar, solicitând mai multă grijă din partea managementului spitalului pentru turul doi. Mai mult,  aceasta a menţionat că pe viitor trebuie luat în calcul faptul ca şi personalul medical să poată vota, dat fiind faptul că sunt gărzi, propunând amenajarea unei secţii de votare în incinta spitalului.

Comentarii

12/11/19 16:01
Eugen

0m vini șî dacă n-a vre șî nu ne-a lăsa domna PANĂ.

12/11/19 22:53
Emil

Intr-un fel este justificat refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a nu accepta o dezbatere cu Viorica Dăncilă, care cum deschide gura cum debitează o prostie. In mai putin de doi ani ca premier Viorica Dăncilă a făcut o serie de gafe care a adus prejudicii României. Una dintre ele a fost declaratia făcută in Israel cu privire la mutarea ambasadei României la Ierusalim, ceea ce s-a soldat cu pierderea sansei ca România să devină membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. Ca să nu mai vorbim de greselile sale de exprimare si toate gafele comise care o fac incompatibilă cu demnitatea de candidat la presedintia României.
Vezi:https://www.mediafax.ro/politic/cele-40-de-gafe-de-exprimare-punct-cu-pu

13/11/19 15:48
Vizitator

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat de acord cu refuzul președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere electorală cu șefa PSD, Viorica Dăncilă, contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale: Cu cine vreți să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în ședința PSD, și s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 și până acum, pe una dintre ele am și moderat-o, și niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual și mental atât de jos. Când te întâlnești – e o chestiune tehnică aici - cu cineva aflat în această condiție și mai are și vreo 15 puncte sub tine, comiți o greșeală uriașă. Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezență acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câștige. Dl Iohannis ce să câștige? Eu sunt de acord cu această decizie a președintelui”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5