Doina Pană candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte PSD din partea Regiunii de Nord-Vest

Fostul ministru al Apelor şi Pădurilor şi şefă a social-democraţilor bistriţeni, deputatul Doina Pană a confirmat astăzi faptul că îşi va depune candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD din partea Regiunii Nord-Vest.

Faptul este confirmat şi de preşedintele Radu Moldovan, care ne-a spus următoarele: "Organizaţia Bistriţa-Năsăud o susţine în continuare pe doamna Doina Pană pentru o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional. Deocamdată nu ştiu dacă vreun alt coleg va mai candida pentru o funcţie de vicepreşedinte, am primit o ofertă din partea colegilor, de a candida pentru o funcţie de vicepreşedinte, pe care eu am declinat-o deoarece pentru mine Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud este prioritar pentru mine şi nu poţi face şi politică şi administraţie de la 500 km depărtare. Conform procedurilor, doamna Doina Pană trebuie să aibă susţinerea organizaţiei din care provine şi o are fără discuţii....Am întrebat-o dacă vrea să continue, a spus că da şi joi conducerea organizaţiei se va întâlni pentru a face recomandările de rigoare", a spus Radu Moldovan, preşedinte PSD Bistriţa-Năsăud. De asemenea, şeful social-democraţilor din Bistriţa-Năsăud a mai spus că organizaţia pe care o conduce îl sprijină şi pe Gabriel Zetea de la Maramureş pentru o altă funcţie de vicepreşedinte.

 

 

Comentarii

09/03/18 08:58
Comentator

Se imparte partidul in Est, Vest, Sud si Nord... cu "variante " ... ?

11/03/18 10:54
Din Bistrita

Doamna Doina... da la alegerile care vin, trebuie sa va alegem pe Dvs sau... tot pe... , sau ma rog... pe cine anume ?! Fiecare va alege "pe zone " ?! Si daca din intamplare, alege careva zona "Centru-Est" ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5