DONAŢII DIN GERMANIA, OLANDA ŞI S.M.U.R.D.

Aflăm de la ofiţerul cu relaţii publice, cpt. Vasile Trifan, că în spiritul bunei colaborări dintre pompierii Bistriţeni şi cei din Germania , în data de 13 octombrie 2008 s-a primit prin firma de transport a unui pompier voluntar din localitatea Herzogenrath din Germania materiale de mobilier. Tot în spiritul bunei colaborări, luni 20 octombrie 2008 va sosi la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al Judeţului Bistriţa – Năsăud un transport de materiale de descarcerare şi materiale specifice provenite de la pompierii voluntari din localitatea Middelburg, Olanda.

O parte din aceste materiale vor fi dirijate spre serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Bistriţa – Năsăud.

2. În data de 3 noiembrie 2008, în localitatea Sîngeorz – Băi, se va inaugura Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (S.M.U.R.D). Serviciul va fi dotat cu o ambulanţă cu dotări în valoare de aproximativ 80.000 euro, achiziţionată de Consiliul Judeţean al judeţului Bistriţa –Năsăud. Personalul este asigurat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al Judeţului Bistriţa – Năsăud şi este compus din 4 paramedici şi 4 şoferi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5