Dora Alina Romanescu : Lumina din Noaptea Sfântă a Învierii să vă fie călăuză pe drumul vieții

sursa: facebook

Dragii noștri prieteni,

Vă mulțumim că ne-ați fost alături în momentele când sufletele noastre au fost cuprinse de deznădejde și durere, când îngroziți de spaimă, priveam spre CER și-l imploram pe TATĂL CERESC să o salveze pe Ioana Alberta.

Rugăciunile noastre susținute de rugăciunile voastre i-au dat putere micuței noastre să treacă peste chinuri îngrozitoare pentru un copil de doi ani și câteva luni. Dumnezeu a privit spre suflețelul ei pur și a ajutat-o să se lupte cu boala.

Ioana continuă tratamentul, care este de durată, de multe ori dureros și istovitor.
Toți cei care o iubim pe Ioana ne rugăm ca Lumina Sfântă a Invierii să o învăluie cu puterea sa divină și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, care este doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, să o ridice din patul durerii, să o vindece, să facă o minune pentru copila noastră.

În prag de Sfântă Sărbătoare, o dată cu o adâncă reverență din partea mea în fața sufletelor voastre , vă urez ca Lumina din Noaptea Sfântă a Învierii să vă fie călăuză pe drumul vieții. Vă dorim din inimă să fiți fericiți alături de familia voastră, să vă încărcați gândurile cu iubire și să le trimiteți celor dragi, dar care nu sunt alături de voi la ceas de sărbătoare, să uitați de griji și necazuri, să fiți binecuvântați în tot ceea ce faceți.

Nu uitați să spuneți o rugăciune și pentru cei care v-au amărât sufletul cu vorbe amare, pentru că sunt necesari și ei ...ne întăresc credința și ne dau șansa de a ne dovedi nouă și apoi celorlalți că putem să fim buni, toleranți, generoși și înțelepți.

PAȘTE FERICIT!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5