Dorin Dobra: În 2016 se va configura restartul clasei politice

Senatorul PNL Dorin Dobra a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în 2016 se va configura restartul întregii clase politice, iar primele semne au început deja să se arate. "Ne aşteaptă un an greu, măcar pentru politicieni, un an plin de evenimente, dar obligatoriu un an mai bun pentru simplul motiv că ceea ce s-a sădit în 2015, în 2016 va începe să dea roade. Restartul întregii clase politice se va configura în 2016, într-o măsură mai mare sau mai mică, iar primele semne au început deja să se arate. Dacă la PNL pleacă cine nu vorbeşte de decalog, se pare că la PSD pleacă cine aminteşte de decalog”, a afirmat senatorul PNL.

Dobra a mai spus că, în 2016, Ovidiu Creţu nu va mai fi primarul Bistriţei, iar pentru preşedintele CJ Radu Moldovan vin clipe şi perioade dificile.

"Pe plan local, Ovidiu Creţu nu va mai fi primarul Bistriţei, iar pentru domnul Radu Moldovan vin clipe şi perioade tot mai dificile. Domnul Ovidiu Creţu nu a fost niciodată primar al Bistriţei fără ajutorul liberalilor. În 2016, nu va mai avea acest ajutor şi nu va mai fi primarul Bistriţei. Domnul Radu Moldovan a simţit că se înnăspresc vremurile pentru domnia sa, drept pentru care a vorbit în ultimele două săptămâni mai mult ca în ultimii trei ani şi mai prost ca în ultimii zece ani, de când face politică naţională şi, ulterior, locală. Dacă o să vă uitaţi în conferinţele de presă dinainte de prezidenţiale o să înţelegeţi de ce va trebui să acordaţi mai multă sau puţin mai multă atenţie afirmaţiilor mele.

Încetul cu încetul, stabilopozii domnului Radu Moldovan se vor cam destabiliza şi va fi mai greu decât consideră astăzi. Lupta la Consiliul Judeţean va fi mai disputată decât crede şi domnia sa se va afla anul viitor exact în poziţia în care s-a aflat Victor Ponta în 2014. Nici fostul premier nu a ezitat să-şi asigure orice, să-şi pună la dispoziţie orice, pentru a avea alegeri liniştite şi nu a avut, s-au dat peste cap”, a concluzionat senatorul PNL Dorin Dobra.

Comentarii

18/12/15 14:25
Vizitator

Când doi se ceartă, al treilea câștigă . PNL se joaca de-a cautatul candidatului la primaria Bistrita, desi cu ceva timp in urma doar Alin Seserman a facut o oferta de program intitulat „Viziune pentru Bistrita”, prin care incearca sa stabileasca prioritatile orasului pentru urmatorii 4 ani. Chiar daca problemele orasului sunt aceleasi indiferent de formatiunea politica, o competitie intre programe favorizeaza mai mult pe cei care nu au fost la putere, intrucat cei aflati la putere trebuie sa explice si motivele pentru care nu au realizat unele din obiectivele programului in timpul mandatului actual. Pe de alta parte, daca PSD-ul vrea sa fie sigur ca nu pierde primaria Bistrita, ar trebui sa renunte la Cretu si sa-l propuna candidat pe Nicu Moldovan, primarul din Beclean care are cele mai mari sanse sa fie ales, fiind perceput si de bistriteni ca un edil performant. In plus o candidatura a primarului din Beclean la primaria Bistrita ar insemna si o recunoastere a realizarilor anterioare, recompensata de catre PSD, printr-o promovare la o primarie de rang superior.

29/12/15 10:14
alegator

Da, cu PDL-istii la brat veti restarta uriasele hotii..., ei au experienta!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5