No comment

Dorin Popescu, despre candidaţii PDL la CJ şi la Primăria Bistriţa

Dorin Popescu: Celebrul deja ca istorie, Liviu Rusu, ne spunea, în urmă cu un an, doi, că el va rămâne până în 2020 la CJ, plin de el, îngâmfat. A plecat urgent. Mai mult decât atât, înlocuitorul lui este un tip lipsit de perspectivă. Eu nu-l văd pe Vasile Borş, e popă, nu-i popă, e problema lui, preşedinte de CJ.

L-am cunoscut în campania pentru 2008, când îmi făceam campanie în Colegiul 3. Mi s-a părut o persoană lipsită de onoare şi de cuvânt. A fost perioada când se ruga de noi să-l primi în PNL. Domnul, actual candidat al PDL, umbla cu traista în băţ să-l primim în PNL, era atunci în mari meciuri cu Ioan Oltean. Faptul că PDL l-a lansat în cursă este absolut ridicol. O fi stând bine prin Maieru, cu babele lui, dar este absolut subţire pentru un preşedinte de judeţ.

Legat de municipiu, din nou reşapări, apar personaje care fac parte din istoria mai mult sau mai puţin plăcută a Bistriţei - candidatul Vasile Moldovan. Nu avem nici un fel de emoţie vizavi de alegerile locale, vizavi de calitatea oamenilor pe care îi propunem noi şi pe care îi propun ei, şi CJ va intra într-o normalitate după patru ani de zile.

Comentarii

11/04/12 08:49
vizitator

"Cainele moare de alergatura si prostul de grija altuia" spune un vechi proverb. Nu stiu cine-i acest Popescu si ce a facut el inafara de a linge sefii si a denigra adversarii. Dar ca sa te legi de un primar ca Vasile Bors 'ca e popa, ca nu e popa' este mai mult decat o obraznicie- este mitocanie ieftina. Cat despre Vasile Moldovan, chiar daca are defecte a facut cel mai mult pentru orasul Bistrita dintre toti edilii postdecembristi.Vasile Moldovan sunt aduse doua firme cu capital strain in Bistrita: Leoni si Roseyarns. Tot in mandatul acestuia, strada Liviu Rebreanu, de la fostul Tribunal si pana langa Domus devine pietonal, cu toate nemultumirile bistritenilor si ale riveranilor. In mandatul acestuia sunt reabilitate 36 de strazi aproape simultan, fapt care iarasi creeaza nemultumiri, traficul fiind aproape gatuit.
Tot in mandatul lui Vasile Moldovan se construieste cartierul ANL din Subcetate, se finalizeaza Scoala Generala nr.6 si se reabiliteaza interiorul Primariei, dar se construieste si Capela de pe strada Tarpiului. Cretu lasa in urma lui planuri, PUZ-uri, SF-uri si ...sensuri giratorii, o "Sula la prefectura" copaci nenorociti cu drujba, statui mutate aiurea fara nici un rost. A sustine ca Moldovan e un "resapat" comparativ cu Cretu inseamna sa fi idiot cum ar spune Caragiale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5