Două recorduri propuse a se realiza într-o singură zi la Năsăud ! Vezi care sunt regulile Guinness World Records pentru atingerea celor două recorduri !

Duminică, 14 mai 2017, la Năsăud dorim să atingem, împreună, două recorduri mondiale: “Cea mai mare mulțime de oameni îmbrăcați în costum tradițional” și “Cel mai mare dans românesc tradițional”, anunță unul dintre partenerii evenimentului, Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.
Sunt reguli impuse de Guinness World Records, stricte, dar destul de simple, pentru organizatorii evenimentului și pentru participanți, astfel:
- costum popular complet - ȚINUTĂ OBLIGATORIE (nu sunt acceptate piese de costum stilizate, moderne); cerințe minime: palărie/ căciulă/ capul descoperit, cămașă cusută cu motive tradiționale, brâu, pantaloni albi/ negri (costum bărbătesc), cămașă cusută cu motive tradiționale, brâu, poale, pânzături/fote/zadii (costum femeiesc), pantofi /ghete/ cizme/ opinci;
- trăistuța ca accesoriu pentru articole de uz personal (telefoane, portmonee, alte obiecte mici etc.); nu-și au locul, la acest eveniment, pungile de plastic sau alt fel de genți;
- respectarea cu strictețe a programul evenimentului;
- orice participant, odată intrat în alai sau în roată nu va putea părăsi evenimentul decât în caz de forță majoră;
- începând cu ora 12:30, ora intrării în arenă, începe numărătoarea participanților; din acest moment, nici un participant nu va putea părăsi locul în rând sau incinta stadionului până, cel mai devreme, la ora 15:00;
- însoțitorii minorilor participanți, reprezentanții mass-media și meșteșugarii prezenți la Târgul ”Produs în Bistrița-Năsăud” vor respecta regulile de mai sus.
- la un număr de 50 de participanți este necesară prezența unui steward (însoțitor/monitor) instruit.
Acestea reprezintă câteva reguli stricte de organizare. Participanții care îndeplinesc criteriile de mai sus, vor primi în ziua evenimentului, din partea organizatorilor, brățări cu serie care vor certifica numărătoarea acestora, după cum ne-au informat organizatorii.
Sursa: Facebook –Produs în Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5