Dozatoare pentru dezinfectant fără atingere cu mâna, cea mai bună soluție

Chiar și după ce focarele de Covid-19 au mai scăzut ca număr și intensitate în țara noastră, cererea de săpun și de dispozitive cu dezinfectante tip dozator va fi în continuare mare.

Aparatele dozator pentru dezinfectant, la mare căutare în această perioadă

Explicația acestui apetit de cumpărare al oamenilor este aceea că românii și-au făcut deja un obicei să se spele acasă cu săpun și să folosească soluțiile de la dozatoarele de dezinfectant din locurile publice.

Nu e de mirare că au crescut și cererile pentru diverse  modele de dozator pentru dezinfectant fără atingere directă cu mâna destinate a fi amplasate la intrarea în magazine de cartier, centre comerciale mari, școli, spitale sau la birouri de firmă, instituții publice. Iar trendul ascendent se va păstra, fără îndoială, chiar și în perioada ce urmează.

Mai mult ca sigur și prețurile la astfel de aparate tip dozator pentru soluții dezinfectante vor fi din ce în ce mai mari, pe măsură ce unitățile HoReCa se vor deschide unele după altele în săptămânile ce urmează.

Distribuitoare de substanțe dezinfectante ce pot fi acționate cu cotul, precum sunt acelea ce se pot comanda de la TC Romania Crown Cool sunt geniale, după opinia celor ce le-au achiziționat deja, deoarece scad posibilitatea infectării cu Sars-Cov-2 prin atingerea elementului de acționare (maneta) direct cu mâna.

Pentru a crește mai mult flexibilitatea utilizării, există echipamente dozatoare cu dezinfectanți pentru podea sau de atașat pe perete.

Educația sanitară este importantă în 2020 - anul pandemiei de coronavirus. Deși nu putem controla ce se întâmplă când angajații și clienții părăsesc incinta unei unități HoReCa, de exemplu, ei sunt deja mai predispuși să urmeze aceleași proceduri în materie de dezinfectare a mâinilor în afara locului de muncă (personalul) sau de distracție (consumatorii).

Prin urmare, eforturile de reducere a riscului de infectare cu Sars-Cov-2 sunt concentrate pe zonele în care virusurile sunt mai predispuse la răspândire.

Distribuitoarele automate pentru dezinfectanți se găsesc acum în mod obișnuit și la intrarea în spitale, centre comerciale, școli etc.

În plus, pentru restaurante, baruri, cafenele, precum și laboratoare de prelucrare a alimentelor, igiena mâinilor a fost întotdeauna o cerință obiectivă.

Menținerea unui mediu fără germeni în aceste locuri este chiar mai ușoară acum, de când există obligația amplasării unor dispozitive speciale de distribuire a dezinfectantului pentru mâini.

Categoric, folosirea unui echipament de tip dozator dezinfectant pentru mâini oferă pentru toată lumea mult mai mult confort și liniște sufletească.

Avantajele utilizării unui distribuitor profesional de dezinfectare a mâinilor în unitățile de alimentație publică

Consumatorii vor să petreacă mai puțin timp gândindu-se la igienă și mai mult timp distrându-se. Utilizarea unui dispozitiv de igienizare pentru mâini le va economisi timp suplimentar și, pentru că oprește răspândirea germenilor, le va da încredere să revină, chiar dacă mai suntem încă în stare de alertă maximă.

Distribuitoarele de dezinfectare fără atingere directă cu mâinile sunt o modalitate ușoară pentru persoane de a obține curățenia perfectă pe care și-o doresc. Când o persoană își spală mâinile în mod clasic, trebuie să atingă robinetul, distribuitorul de săpun și uscătorul de mâini. Acest lucru poate fi o sursă de răspândire a unor germeni periculoși, inclusiv a noului coronavirus (Sars-COv-2).

Personalul HoReCa angajat, indiferent de unitatea unde funcționează, sunt acum conștienți de faptul că ar trebui să pună igiena pe prim plan. Angajații vor să știe când vin la muncă că sunt protejați de infectarea cu coronavirus.

Sars-Cov-2 poate exista latent în cele mai surprinzătoare locuri și poate fi transferat cu ușurință de la o persoană la alta. Dozatoarele cu dezinfectant pentru mâini acționate cu cotul pot reduce riscul de a răspândi infecții gastro-intestinale și respiratorii între colegi.

Aceste distribuitoare permit un contact minim cu alte suprafețe și au un agent mai puternic de ucidere a virusurilor, decât săpunul obișnuit. Acest lucru este extrem de important pentru siguranța la locul de muncă. Nimeni nu se bucură să intre în carantină, nici să își îmbolnăvească familia.

Găsiți dozatoare pentru dezinfectant de perete sau de podea performante la TC Romania Crown Cool. Grăbiți-vă să le comandați!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5