Dr. Dorel Cosma, managerul Palatului Culturii: Nunta Zamfirei, Târgul Mare al Bistriţei şi Festivalul Internaţional de Literatură şi Teatru, în top 3 evenimente culturale ale Bistriţei

Rep.: - La fiecare început de an se fac bilanţuri. Dacă privim spre anul 2019, cred că din punct de vedere cultural a fost un an în care au fost foarte multe evenimente frumoase. Din punctul dumneavoastră de vedere, care sunt evenimentele care ar intra în top trei?

Dorel Cosma: - Au fost multe evenimente frumoase, care au implicat mult efort din partea întregii echipe de la Palatul Culturii. Sunt câteva care au intrat în tradiţia spectatorilor bistriţeni şi în sufletul lor, care au fost primite cu multă bucurie. Nu poţi fi în concordanţă 100% cu preferinţele fiecăruia, dar cred că manifesătrile de genul „Nunta Zamfirei”, Târgul Mare al Bistriţei sau manifestările ocazionate de Festivalul Internaţional de Literatură şi Teatru sunt cele mai elocvente din această largă paletă de manifestări culturale pe care noi am încercat să le deschidem în anul pe care l-am încheiat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5