După ce a cumpărat Casa lui Ceauşescu, primarul Traian Ogâgău va semna de la biroul Elenei Ceauşescu

Primarul ales de sângeorzeni pentru mandatul 2016-2020 a realizat ample lucrări de renovare la Primărie înainte de a-şi ocupa biroul, declarând pentru cotidianul „Răsunetul” că trebuia făcută curăţenie, Primăria nefiind renovată de ani buni, iar birourile neigienizate. „Ne putem mândri cu finalizarea renovărilor la etajul I al primăriei, urmează parterul, unde vom concentra toate serviciile publice pentru cetăţeni, inclusiv Evidenţa Populaţiei”, declară primarul. Interesant este faptul că acesta a cumpărat, cu aproximativ 2000 euro, biroul Elenei Ceauşescu, un mobilier încărcat de istorie, care a făcut parte din Cabinetul nr. 2 al ţării.
Alături de acesta a achiziţionat şi un dulăpior şi un scaun, toate lucrate manual într-o fabrică din Târgu Mureş, în stil renascentist. Piesele uitate ani buni într-un depozit vor înfrumuseţa biroul edilului. Reamintim faptul că primarul Traian Ogâgău are legături şi cu imobilele familiei Ceauşescu, cumpărând şi casa din centrul Bistriţei, unde acum se află restaurantul „Rapsodia”.
După finalizarea lucrărilor de la Primărie, aceasta urmează să fie sfinţită de către un sobor de preoţi, aşa cum îi stă bine unei case de gospodari.

Comentarii

26/07/16 14:09
Vizitator

Dupa unele informatii, Traian Ogâgău va plăti din bani proprii mobilierul care va decora cabinetul primarului din Sîngeorz-Băi. Desi suma se ridică la peste 15.000 euro, el a ținut să aibă acest mobilier pentru că nu putea rata ca o astfel de piesă rară, cu o încărcătură istorică și o poveste frumoasă, să nu fie în orasul pe care il pastoreste in calitate de primar. Traian Ogâgău consideră că acest mobilier ar putea deveni chiar și o atracție turistică. In acest sens, la Primăria Sîngeorz-Băi s-ar putea organiza periodic "ziua portilor deschise" diversificand astfel posibilitatile de petrecere a timpului liber căutate de turiștii, oriunde s-ar afla.

26/07/16 14:58

Probabil are ceva radacini adanci in instaurarea comunismului in Sangeorz. Nu de alta, dar primul sef al celulei PCR din Sangeorz se chema Ogagau Emil. Sa fie doar o coincidenta?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5