După stagnări peste stagnări, ANL e în lucru, la Beclean

Cu mai multe pauze cunoscute decât avânt muncitoresc, șantierul ANL din apropierea Primăriei Beclean începe să prindă contur. Lucrul, deblocat în toamna anului trecut odată cu finanțările derulate de la centru la o investiție totală de 5,4 milioane de lei, a ajuns la faza instalațiilor interioare, a izolațiilor exterioare și a montării tâmplăriei PVC. Blocul ridicat și acoperit are trei scări și 64 de apartamente, unități locative cu sistem de încălzire bazat pe centrală comună și contorizare individuală pentru toate tipurile de utilități (apă, gaz, energie termică etc.).
În așteptare se află în jur de 400 de cereri formulate de către tineri sub 35 de ani, beneficiarii către care se îndreaptă investițiile guvernamentale de acest tip.
La Beclean, funcționează 105 de apartamente ANL pe strada Petru Maior, 19 unități locative pe strada Șieului și 60 pe Aleea Ghiocelului, printre cele mai multe din țară raportat la numărul de locuitori, conform aprecierilor oficiale făcute în repetate rânduri de la Beclean. Din chiriile plătite de locatari, acestea aduc anual aproape 400.000 de lei la bugetul local, conform statisticilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5