E oficial ! Vom avea unul dintre brandurile de fast-food ale lumii. Se fac angajări pentru Bistriţa !

Bistrița va avea restaurant în sistem drive-in. Unul dintre brandurile de fast-food ale lumii vine la Bistriţa, lângă kaufland, în cadrul mall-ului de pe Calea Moldovei.
Se fac deja angajari, anunţul fiind deja prezent în ziare !!! Se cauta MANAGER DE TURA pentru KFC DT Bistrita. Candidatul ideal: Absolvent de studii superioare - constituie un avantaj; Cunostințe medii de operare a calculatorului; Foarte bune abilități de comunicare, organizare, planificare, monitorizare si feedback; Păstrarea datelor și a informațiilor confidențiale; Experientă in redactarea de rapoarte si documente. Managerul de tură se va ocupa de buna desfășurare a activitații zilnice a restaurantului. Responsabilități principale: - coordonarea angajaților și întocmirea programului de lucru săptămânal.
- gestionarea materiei prime, efectuarea corecta a comenzilor si verificarea acestora.
KFC (Kentucky Fried Chicken) este una dintre cele mai populare lanțuri de restaurante americane, de tip fast-food, deținut de către Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, având vânzări de 3,6 miliarde dolari anual și circa 750,000 de angajați la nivel mondial. În România, există restaurante de tip KFC în 63 de locații, în orașe ca: București, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Iași, Constanța, Sibiu, Deva, Târgu Mureș, Brașov, Craiova, etc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5