Palatul Copiilor Bistrița – 70

Educația scrie viitorul!

Educația scrie viitorul, felul în care investim în acest domeniu reflectându-se în dezvoltarea țării noastre. Așadar, o „Românie educată” nu trebuie să fie doar un slogan sau un simplu proiect, ci un angajament ferm ale cărui rezultate să se vadă zi de zi.
De Ziua Internațională a Educației îmi reconfirm implicarea și susținerea în acest domeniu, prin continuarea sprijinirii tinerilor din județul nostru, dar și prin modernizarea și dotarea școlilor cu tehnologie de ultimă generație.
Însă, educația fără cadre didactice dedicate nu ar avea busolă. Cu atât mai mult, cu cât în ultimele luni acești oameni minunați s-au adaptat vremurilor grele și au făcut tot ce le-a stat în putință ca elevii să continue să învețe.
De asemenea, cei 70 de ani împliniți de Palatul Copiilor Bistrița, locul unde talentul copiilor este pus în valoare, sunt încă o dovadă că în județul nostru educația este cheia care deschide calea viitorului. Aici au crescut și s-au format generații, s-au luminat minți și s-au clădit caractere.
Mă-nclin în fața tuturor celor care își dedică viața educației!
Spor la învățat, dragi elevi!
Emil Radu Moldovan
Președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud

Comentarii

01/11/20 19:46

Copiii sunt viitorul, intotdeauna...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5