Elevii din Şanţ, Feldru şi Ilva Mică, campioni la reciclare, premiaţi de Supercom şi ADI Deşeuri BN

Luna noiembrie începe cu premii din partea Supercom, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru un număr de 210 elevi din zece unităţi de învăţământ care au colectat selectiv cantităţi semnificative de deşeuri reciclabile, în cadrul campaniei de conştientizare desfăşurată.

Startul premierii “Campionilor la reciclare” a fost în data de 1 noiembrie 2022, la Şcoală Gimnaziala “Enea Grapini” Şanţ, Liceul Tehnologic Feldru şi Şcoala Gimnazială “Demian Nechiti” Ilva Mică. Acolo, primii elevi au intrat în posesia premiilor în valoare totală de 18.749 lei, care constau în biciclete Mountain Bike, boxe portabile şi căşti audio.

Concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!” s-a încheiat după o lună, cu o cantitate de peste 46 de tone de deşeuri colectate pe trei tipuri de fracţii diferite (sticlă, hârtie şi plastic/metal). Responsabilitatea, preocuparea şi implicarea tot mai mare a elevilor în campaniile organizate ne aduc o mare bucurie.

Premierea elevilor continuă în cursul acestei săptămâni în celelalte şapte unităţi de învăţământ implicate în campania de conştientizare desfăşurată în luna octombrie, având în vedere următorul program: astăzi, 2 noiembrie, va avea loc premierea elevilor de la şcolile gimnaziale din comunele Şieu Măgheruş, Şintereag şi Ciceu Giurgeşti, Joi, 3 noiembrie, bicicletele, boxele şi căştile audio vor ajunge la elevii de la şcolile gimnaziale din comună Prundu Bârgăului şi municipiul Bistriţa (Şcoala Gimnaziala “Lucian Blaga”), iar vineri, 4 noiembrie, la  şcolile gimnaziale din comunele Budeşti şi Teaca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5