Emil Iugan, în urma unei intervenţii a pompierilor: Am văzut cooperare între oameni, spirit de sacrificiu şi omenie

În seara de 1 decembrie 2014, la locuinţa unui cetăţean din comuna Şanţ a izbucnit un incendiu în care au ars anexele gospodăreşti, punând în pericol şi casele din jur.

Vreau să mulţumesc pe această cale serviciilor de pompieri voluntari din comuna Şanţ, Rodna şi Maieru care au intervenit în timp util cu mult profesionalism şi competenţă, având dotările specifice necesare.

De asemenea, nu în ultimul rând, mulţumim formaţiunii de pompieri militari şi SMURD de la Sângeorz- Băi care au acţionat exemplar, dând dovadă de profesionalism, dar şi de tragere de inimă şi omenie.

Într-o perioadă când peste tot se văd fapte şi acţiuni, de multe ori nepotrivite, de această dată am simţit în mod real că aceste servicii sunt cu adevărat în slujba cetăţenilor, am văzut conlucrare şi cooperare între oameni, spirit de sacrificiu şi omenie.

Încă o dată mulţumesc tuturor participanţilor la această intervenţie în urma căreia a fost salvată locuinţa mea şi vă doresc la toţi sănătate.

Sărbători fericite şi Dumnezeu să vă binecuvântez!

Iugan Emil,
Cetăţean al comunei Şanţ, judeţul Bistriţa-Năsăud

Comentarii

03/12/14 15:24
dora

D.le Iugan,odata cu lucrarile de ;a Caba/maieru,ati face un mare serviciu maierenilor aducand la sosea si BORCUTUL ravnit de toate lumea pana nu se pierde si acasta ca cel de pe valea vinului,care speram sa nu/l lasati ingropat...Aveti posibilitate si veti fi binecuvantat de toti beneficiarii,..

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5