Emoţii pentru părintele Ioan Nechita. Fiica lui, consilierul judeţean Oana Nechita, în rochie de mireasă

Nuntă de poveste în familia părintelui Ioan Nechita din Josenii Bârgăului. Fiica acestuia, consilierul judeţean Oana Nechita, a spus „da” alesului inimii ei, clujeanul Darius Salaci, absolvent al Universităţii Tehnice.
Tradiţiile de nuntă au fost respectate de tinerii miri, care au fost însoţiţi spre Sfânta Biserică de alai cu druşte şi stegari, în frumoasele costume bârgăuane, starostele evenimentului fiind cunoscutul interpret Alexandru Căpitan. Taina Sfintei cununii a fost oficiată în biserica părintelui Nechita. Alaiul s-a îndreptat apoi spre petrecere, care a avut loc într-una dintre cele mai elegante locaţii din Bistriţa, restaurantul Giulia 2, unde surprizele s-au ţinut lanţ, atât pentru miri, cât şi pentru sutele de nuntaşi. Nu au lipsit colegii din Consiliul Judeţean, în frunte cu preşedintele Emil Radu Moldovan, primarul Nicolae Vrâncean şi viceprimarul Tudorel Ciotmonda, protopopul de Bistriţa, Alexandru Vidican, alături de colegi de preoţie ai socrului mic. Atmosfera a fost întreţinută de trupa Milenium din Baia Mare.
Urăm tinerei perechi „Casă de piatră”, cu înţelegere, bucurii, iar bunul Dumnezeu să le binecuvânteze dragostea cu copii.
„Răsunetul”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5