Emoții pentru starostele Grigore Turșan și Mădălina, aleasa inimii sale! Au spus DA în fața ofițerului stării civile, primarul Horea Petruț!

Bucurie mare la Mărișelu, acolo unde Grigore Turșan și Mădălina Moruțan au spus DA în fața ofițerului stării civile, primarul Horea Petruț, de altfel și viitor naș al tinerei perechi. Și pentru că cei doi tineri iubesc tradițiile, Grigore fiiind staroste la sute de nunți tocmai pentru a puncta partea tradițională, au ales ca la cununia civilă să îmbrace frumoasele costume populare.
Alături de tânăra pereche au fost părinții George și Mariana Turșan și Flaviu și Corina Moruțan și viitorii nași de cununie, familia directorului Școlii Gimnaziale Mărișelu - George și Veronica Ignat, familia primarului din Mărișelu - Horea-Călin și Cristina Petruț, familia preotului paroh de la Matei - Sergiu-Simion și Georgeta Balint și familia Vlăduț și Lucia Platon.
Petrecerea are loc în frumoasa locație de la Crama Jelna.
Cununia religioasă este programată pentru 1 octombrie, la Biserica Ortodoxă Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Fântânele, iar petrecerea, ce se anunță una cu sute de invitați, va avea loc la Restaurantul Divina Events din Mijlocenii Bârgăului.
Urăm tinerei perechi Casă de piatră, binecuvântată cu sănătate și dragoste, armonie, înțelegere și răbdare, iar zilele care vor veni să fie fiecare în parte un capitol frumos din viața lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5