Femeia din Bistrița-Năsăud între familie și carieră. Invitat special: Anca Paliu Dragu, președinta Senatului României

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin centrul Europe Direct Bistrița, în parteneriat cu Confederația Patronală UGIR și Organizația Femeilor Antreprenor a organizat Conferința Femei care ridică economia, cu tema “Femeia între familie și carieră”, un eveniment dedicat doamnelor implicate în activități de antreprenoriat, în mediul economic, cultural și social.
Conferința a avut ca invitat special pe doamna Anca Paliu Dragu, președinta Senatului României, precum și doamne din mediul antreprenorial al județului Bistrița-Năsăud și reprezentanți ai UGIR și OFA.
În cadrul evenimentului, ca moment festiv a fost anunțarea câștigătorilor dintre elevii participanți la concursul de desen digital “Mama mea în viitor” desfășurat în perioada 04 Februarie-26 Februarie 2021.
Evenimentul s-a încheiat prin acordarea diplomelor de excelență pentru antreprenoriat și inovare socială doamnelor nominalizate de către publicul larg din județul Bistrița-Năsăud, în urma evaluării Chestionarului “Femeia între familie și carieră” lansat în perioada februarie-martie 2021.
Evenimentul a fost transmis Live, pe pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Bistrița, Joi, 11 Martie, începând cu ora 13.00

Comentarii

15/03/21 10:06
Gica Contra

Fara sa folosesc un limbaj " exotic "... vreau sa fac ocomparatie intre " femeia de cariera si femeia de familie " ... si anume exact cum este ca si la stabulatie, intre " vaca de carne ori vaca ptr lapte si de sporul septelului taurin " ... ! NU POT FI LA FEL ! ORI... ORI !
Unele familii si in special " marocanii " si de anumite religii extremiste imediat ce biata " copila " a implinit 16 ani... la " t*ur cu ea ... Plozi cu gramada... pe care trebuie sa-i creasca si sa-i ingrijeasca ... neglijandu-si scoala, calificarea si incadrarea intr-un anume job... Trecand vremea, pana poate biata sa se inadreze undeva, sa aiba si ea un salariu... si de unde sa poata beneficia si ea de o pensie la batranetze... efectiv NU MAI ARE UNDE , ca nu-si gasesc loc de munca nici cele cu facultati si masterate... dara-mi-te cele " analfabete functional " ... !
Lasati mai " fetele " sa faca scoala, sa termine facultatea, sa se califice intr-o meserie, sa-si gaseasca un loc de munca unde sa se adapteze, sa arate patronatului ca vrea sa munceasca si sa se califice... sa aiba o anumita vechime... si colo, pe la vre-o 30-35 de ani, sa faca si " plozi " ...daca-si doreste ...
Patronatelor, desi n-o recunosc pe fata ( ca nu-i egal ) NU le TREBUIE ASTFEL DE ANGAJATI ... care numa-i incurca ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5