Radu Moldovan: Declaraţia ministrului de Finanţe e o nesimţire crasă la adreasa poporului român! Premierul ar trebui să o demită

Preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, consideră că explicaţia ministrului Finanţelor, Anca Dragu, cu privire la îngheţarea salariului minim pe economie este „o nesimţire crasă la adresa poporului român”. Acesta a precizat că „omul lucrului bine făcut, domnul preşedinte Iohannis, ar trebui să vorbească cu premierul şi s-o demită, pas cu pas”.

„Eu i-aş propune următorul lucru doamnei Anca Paliu Dragu: să ne dea miile de euro de la Bruxelles, cât este salariul de la Comisia Europeană, la nişte oameni necăjiţi. Eu vorbesc undeva într-o comună, îi fac rost de o casă pentru o lună şi noi nu-i dăm doi lei pe lună, ci 2 lei pe zi, să stea acolo şi să ne arate cum poate să trăiască cu 2 lei pe zi. Îi asigurăm şi condiţii: îi ducem lemne, îi mulgem o vacă, îi dăm lapte dimineaţa şi să se descurce.

E o nesimţire crasă la adresa poporului român ca un om care a venit suspendat de pe o poziţie de la Comisia Europeană, de unde lua mii de euro datorită statutului României de acolo, preţurilor pe care românii le-au plătit -  precum liberarizarea pieţei, a pieţei energiei – să spună asta. E o nesimţire cât casa şi ar trebui ca omul lucrului bine făcut, domnul preşedinte Iohannis, să vorbească cu premierul şi s-o demită, pas cu pas”, a precizat Radu Moldovan.

Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, a anunţat că salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie 2016 de la 1.050 lei la 1.200 lei. Noul ministru a dat exemplul unor ţări ca Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii "sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme"

 

Comentarii

09/12/15 09:39
Vizitator

Raducu ataca isteric o declaratie din care nu a inteles nimic. În ceea ce privește comparația cu situația din țările BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud), unde săracii lucrează şi pe doi lei, Ministrul de Finanțe precizează că Romania nu este in aceasta situatie, adica acolo saracii „fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”. Ce poate fi mai clar de atat.
In legatura cu creșterea salariului minim, Ministrul a subliniat că este nevoie de un studiu de impact înainte de o decizie, ceea ce din nou este un lucru corect.

11/12/15 11:21
Comentator

D-apoi Raducule draga, nu v-a "dat" nimeni jos de la putere, ca v-ati dat voi singuri. I-ati facut jocul domnului Johannis . Ce era daca domnul Ponta nu-si dadea demisia, cobora "printre protestatari" , lua "pulsul " si vedea ce-i doare pe oameni si facea exact asa cum si-au dorit acestia... astazi... tot la "butoane " erati. Tineti minte, cand pe domnul Tariceanu, ex fostul presedinte cu a lui "gasca"... n-au reusit nicicum sa-l dea jos... pana ce i-a trecut "legislatura"... De ce n-ati facut la fel ? N-ati incaput de domnul Ponta si l-ati impins pe "usa afara"... no acuma... "mucles" !
Mai, este greu sa ajungi la "putere"... dar si mai greu... sa te mentii ! Uitati la "basistii"... care au reusit sa stea la putere de 5 ori mai mult decat voi... si inca si astazi, in punctele "cheie" tot de-ai lor sunt... ! De asta ce ziceti ? Cine-i "slabanogul" ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5