Femeie din Milaş, ameninţată de fostul concubin. Bărbatul, care a încalcat ordinul de protecţie, a fost reţinut

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat din Milaș care a încălcat ordinul de protecție stabilit de judecătorie.

Luni, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din Milaș, cu privire la faptul ar fi fost amenințată de către fostul concubin. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din localitatea Milaș, cel în cauză, un bărbat, de 43 de ani, din localitate, ar fi amenințat-o cu acte de violență, producându-i o stare de temere. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, prin fapta comisă, acesta a încălcat ordinul de protecție stabilit prin sentință, de către Judecătoria Bistrița.

"Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești. La aceeași dată, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 43 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive", se arată în comunicatul IPJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5