Fostul consilier juridic de la Inspectoratul Școlar Județean a trecut poarta veșniciei

Fostul consilier juridic de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, Mihaela Olinca, a trecut fulgerător poarta veșniciei. Aceasta a fost găsită decedată, vineri, în locuința sa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sârb, a fost dispusă necropsia, pentru stabilirea cauzei morții.
Foarte probabil, supărările din ultima perioadă au fost o piatră prea grea pe inima sa.
Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică, iar familiei mângâiere în aceste momente grele.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud transmite sincere condoleanțe familiei colegei Olinca Mihaela care de astăzi a trecut pragul veșniciei. Drum lin spre ceruri, Mihaela!

***
Fosta juristă, care se afla în arest la domiciliu, avea 56 de ani și era cercetată pentru abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
La data de 10 februarie a.c., polițiștii au reținut-o, ulterior fiind dispusă măsura arestului la domiciliu. În fapt, era cercetată pentru că "în calitate de consilier juridic unic în cadrul unei instituții publice județene, nu și-ar fi îndeplinit atribuțiile de serviciu și nu ar fi promovat o acțiune civilă în vederea recuperării prejudiciului de 113.594,74 de lei, cauzat instituției pe care o reprezenta".
Femeia și-a dat demisia din funcție, iar la IȘJ BN a fost organizat un concurs pentru postul vacant.
Acum, își va găsi dreptatea în Ceruri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5