Fotbal. Liga a 3-a

Furt pe faţă, livezenii “virusaţi” de brigada de arbitri

Sănătatea Cluj-Napoca vs. Voinţa Livezile 1-0

După episoadele de la Reghin şi pe teren propriu cu Sibiul, iată că jucătorii Voinţei din Livezile s-au luptat din nou contra gulerelor albe (arbitrilor), de data aceasta pe terenul viruşilor verzi de la Sănătatea din Cluj-Napoca.

Jocul s-a disputat sâmbătă, 26 septembrie, pe terenul din Parcul Babeş, unul prost, cu denivelări şi multe smocuri de iarbă, într-un cuvânt, impracticabil. Mult cunoscuta echipă a gazdelor din jocurile de Cupă a României trebuia neapărat să câştige partida, întrucât aceştia aveau pregătită o vacanţă frumoasă în Grecia, de sponsorul lor şi nu trebuia să fie umbrită. Aşa că, zis şi făcut. Oamenii legii au uitat de litera regulamentului şi le-au făcut pe plac gazdelor. Încă din debutul partidei centralul vede, cum numai el ştie, un henţ imaginar în careu, indicând punctul cu var. Din nou se remarcă îngerul păzitor al Voinţei, Voivod, care scoate miraculos de lângă bară. În min. 33, după o greşeală în lanţ a Voinţei în defensivă, gazdele deschid scorul: 1-0. Din acel moment echipa noastră calcă pe acceleraţie încercând stabilirea rezultatului, dar se opune în trei situaţii portarul lor, salvând echipa de la trei goluri ca şi făcute. Cu patru juniori de 15 ani în teren, jucătorii noştri au demonstrat, în partea a doua a jocului, un fotbal de calitate dar, din păcate, iarăşi arbitrii partidei şi-o trag în petec. Faulturile şi henţurile au fost văzute doar într-o singură parte, de parcă cei din conducerea viruşilor au dormit într-un pat cu cei trei arbitri şi, de ce nu, şi cu observatorul partidei, nimeni altul decât fostul stelist Vigu, care la insistenţele celor din conducerea Voinţei, a ridicat din umeri neputincios, de parcă nu a văzut nimic.

La finalul partidei, cei din conducerea Sănătăţii au mers să-i felicite pe jucătorii noştri pentru jocul prestat, afirmând: “Nu am crezut că aveţi o echipă aşa de puternică, ţinând cont că de-abia aţi promovat”.

Felicitări, felicitări, dar aceasta nu ţine de trei puncte!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5