Ioan Boca, jandarm adevărat şi în timpul liber. A ajutat la găsirea unei poşete furate unei doamne pe stradă

           Sg. maj. Boca Ioan se deplasa marţi pe strada Toamnei din municipiul Bistriţa, când a  fost sesizat de către o vânzătoare la un magazin din zonă că unei doamne i-a fost sustrasă poşeta de către doi tineri. După ce a aflat detalii privind semnalmentele celor doi făptaşi, tânărul a pornit în căutarea celor doi, deoarece spera să îi întâlnească în imediata apropiere, fapta petrecându-se cu doar câteva minute înainte. Femeia în cauză i-a spus jandarmului că a sunat şi la 112 să reclame fapta, se precizează în comunicatul Jandarmeriei bistriţene.

          Jandarmul a zărit după câţiva paşi un tânăr care corespundea semnalmentelor indicate de persoana vătămată. Era vorba de un minor de 12 ani care s-a speriat când a fost luat la întrebări şi a reclamat faptul că nu el a sustras poşeta ci vărul său care s-a ascuns după un gard. Urmărindu-l jandarmul a reuşit să îl prindă pe făptaş şi să îl imobilizeze, moment în care la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie.

             Astfel, persoana a fost predată echipajului, a fost identificată, fiind vorba de un tânăr de 17 ani, iar la un control corporal, asupra sa au fost găsite obiectele aflate în poşetă şi suma de 120 de lei, care au fost predate integral persoanei vătămate.        

            

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5