No comment

Ioan Oltean despre incendiul care a mistuit Biserica Evanghelică în 11 iunie 2008

,Este aici (n.r.- albumul Comorile Transilvaniei: Bistriţa) o imagine care pe mine m-a şocat şi mă şochează. E vorba despre imaginea în care Biserica Evanghelică arde. De câte ori văd această imagine, de atâtea ori îmi amintesc că focul în această Biserică a fost pus în mod intenţionat şi nici astăzi nu avem făptaşii identificaţi, dar să sperăm că nu e târziu, că vom afla exact cine a pus focul şi cine a determinat să ajungă primar într-un mod mai puţin democratic. (…) Fac o afirmaţie pe care am mai făcut-o, că focul a fost pus, şi Poliţia nu a făcut ceea ce trebuia să facă ca să identifice făptaşii. (…) Rămân la convingerea mea că focul a fost a pus şi PSD nu a fost străin de acest foc. Nu am dovezi, am mirosul meu de poliţist în timpul liber. Vă asigur la modul foarte serios că focul a fost pus cu ştiinţa PSD. Am cerut Poliţiei să-şi facă treaba, iar Poliţia nu şi-a făcut treaba în privinţa asta. Nu a făcut investigaţii necesare în această chestiune. Mai este timp. Nu îi voi cere lui Blaga (n.r.- Vasile Blaga, ministru MAI) să sancţioneze pe cineva, eventual, o să mai rog, public, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie să aprofundeze această chestiune, pentru că merită”.

COMUNICAT DE PRESĂ PSD

E clar: I s-au aprins creierii….

La ceas aniversar, fiind sarbatoarea tuturor celor ce poarta numele de Ion, Ioana, etc, se cuvine sa ne indreptam atentia spre acestia si sa le uram un sincer La multi! si un an plin de impliniri. Date fiind noile declaratii, tot ale unui Ion, vrem sa facem inca o urare, de data aceasta presedintelui PD-L Bistrita Nasaud, domnul Ioan Oltean, caruia ii dorim, din tot sufletul, multa, extrem de multa minte. Credeam ca mai pastreaza un gram de responsabilitate la apusul carierei politice, insa, ca de fiecare data, se pare ca ne-am inselat. Domnului Ioan Oltean i s-au aprins creierii de atata putere, dupa ce i s-au aprins calcaiele dupa stie domnia sa ce si cine, si se apuca sa faca declaratii halucinante. Vrem, ca de fiecare data sa va dezamagim, stimate domnule presedinte, si sa va spunem ca numai o minte chiar bolnava putea sa incendieze Biserica Evanghelica din Bistrita, iar nasul dumneavoastra se inseala amarnic: nu avem nimic de-a face cu acest act criminal, pe care la momentul producerii sale l-am dezavuat cu toata sinceritatea.

Se pare ca, dupa ce a mirosit ani de zile doar banii, energia ieftina, traficul de influenta, si din nou bani cu nemiluita, fiind unul dintre adevaratii baroni ai politicii, domnului Ioan Oltean ii miroase acum a fum. Poate fi adevarat, sunt fumurile din capul dumneavoastra, imbatat de putere si dorinta de a controla tot ce misca in judetul acesta. Sau, poate domnul Ioan Oltean, cu dosare babane la DNA, despre care toata lumea stie, vrea sa-si schimbe meseria, aratandu-si disponibilitatea de a deveni politist, meserie onorabila de altfel. I-am ura succes daca nu i-am stii caracterul pus pe capatuiala. I-am putea sugera meseria de preot, ca si asa si-a dorit in tinerete sa fie aproape de Dumnezeu, insa, prin toate actiunile sale, se indeparteaza de tot de cele sfinte, iar preotii patiti si familia stiu acest lucru.

Totusi, luam ca o gluma extrem de proasta declaratia lui Ioan Oltean, punand-o pe seama euforiei onomasticii sale.

Cu toate acestea, va rugam, domnule Ioan Oltean, sa va reveniti, sa va treziti din cosmarurile care va bantuie, sa actionati ca om politic responsabil. Multe succesuri noului Sherlock Holmes sau Hercule Poirot al judetului!

Biroul de presa PSD BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5