Ioan Oltean îi ia apărarea Elenei Udrea

În ultima vreme, majoritatea membrilor PD-L încearcă din răsputeri să o susţină cu toate mijloacele pe Elena Udrea. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PD-L, Ioan Oltean, sare în apărarea colegei de partid, menţionând totuşi, că „personal, aş fi mers la Comisie, pentru a pune capăt acestei tărăşenii”.

„Dacă mergem pe credibilitatea acestei comisii, vorbim despre o Comisie care nu este preocupată de aflarea adevărului. Să te prezinţi în faţa lui Ludovic Orban, a lui Aura Vasile este o voinţă şi un curaj nebun, trebuie să-şi asumi o responsabilitate maximă”, a precizat preşedintele PD-L Ioan Oltean.

Vizavi de comportamentul ministrului Turismului, Elena Udrea, în faţa comisiei de anchetă, Oltean a spus că nu este în măsură să emită calificative, dar a adăugat: „Eu m-aş fi dus de la început în faţa acestei Comisii”.

Reamintim faptul că joi dimineaţă, ministrul Turismului s-a prezentat în faţa Comisiei, unde a stat aproximativ 20 de minute. În tot acest timp, Udrea le-a reproşat membrilor Comisiei că nu desfăşoară o activitate corectă. În final, aceasta a părăsit sala înainte de începerea audierilor propriu-zise.

Elena Udrea a fost convocată pentru a se prezenta din nou în faţa Comisiei de anchetă. Aceasta este aşteptată la audieri pe 1 septembrie.

Tot Elena Udrea este mărul discordiei şi în cazul scandalului declanşat de înregistrarea din comisia parlamentară. Ministrul Turismului a depus plângeri penale împotriva a cinci membri ai comisiei, care apar în înregistrarea audio.

Tot la Parchetul General, Asociaţia Tinerilor cu Atitudine Civică a depus un denunţ împotriva ministrului Udrea. Şi seria plângerilor penale nu s-a oprit aici. Deputatul Alianţei PSD+PC, Aura Vasile, a anunţat, că va depune două plângeri penale, împotriva Camerei Deputaţilor şi a salariaţilor din Ministerul Transporturilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5