Ioan Oltean: Mă voi apăra în faţa instanţei de judecată şi nu în faţa presei. Nici măcar în faţa Parlamentului

Ioan Oltean: Probabil va fi ultimea conferinţă de presă în calitatea de preşedinte al organizaţiei şi mă bucur că suntem, azi, (vineri, 4 decembrie 2015), aici. Am ţinut neapărat să fac această conferinţă de presă, aici, la Bistriţa şi nu la Bucureşti, din două considerente: din respect pentru voi toţi, pentru anii buni în care am colaborat corect şi cinstit unii cu ceilalţi şi din respect pentru locuitorii acestui judeţ, mai ales pentru cei de pe valea Sălăuţei şi valea Ilvelor, oameni care m-au trimis în Parlamentul României de şase ori.

Am ţinut să ne întâlnim pentru a vă face o prezentare a modului în care s-au derulat evenimentele în ultima săptămână şi nu pentru a mă dezvinovăţi. Mă voi apăra în faţa instanţei de judecată şi nu în faţa presei şi a altor instituţii, nici măcar în faţa Parlamentului.

Nu mi-e uşor faţă de alegători, faţă de familie, faţă de fiica mea, dar dacă e să suport şi o asemenea faptă, cu siguranţă vă asigur că am puterea să o suport, indiferent care vor fi greutăţile ei.

(conferinţă de presă, Bistriţa, 4 decembrie 2015)

Comentarii

05/12/15 10:26
”învățătorul ratat”

De ce mai faci conferință de presă dacă afirmi că te vei apăra în faţa instanţei de judecată şi nu în faţa presei? E un nonsens, bădie!!! Lasă respectul, nu-l pomeni, că nu ține de profesia de hoț!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5