Ioan Turc: Îi rog pe cetăţenii judeţului să se mobilizeze la vot. PSD a câştigat prin absenteismul alegătorilor de dreapta, în 2016!

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăid, Ioan Turc, a transmis locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud rugămintea de a se prezenta la vot şi în al doilea tur al alegerilor prezindenţiale. Acesta a menţionat că schimbarea vine printr-o ştampilă şi un buletin de vot.

“Începe campania electorală pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Cu o mobilizare totală, putem noi, cetăţenii, românii, să trimitem PSD să se reformeze în linişte. Votul din primul tur a arătat fără echivoc faptul că românii s-au săturat de politica PSD, faptul că resping politica antinaţională şi antieuropeană, promovată de PSD. Niciodată în 30 de ani, PSD nu a primit un vot de blam mai mare de la români, niciodată candidatul PSD nu a primit mai puţin de 3 milioane de voturi. De această data, Viorica Dăncilă, candidatul PSD a primit circa 2 milioane de voturi adică tot atâtea cât a primit PSD şi la alegerile europarlamentare.

         Îi rog pe cetăţenii din judeţul Bistriţa-Năsăud, îi rog pe bistriţenii noştri să se mobilizeze la vot. Atrag atenţia asupra faptului că PSD e un partid cameleonic, un partid care foloseşte cele mai parşive şi josnice metode pentru a se agăţa de putere. De absenteism profită întotdeauna PSD. Îi rog pe bistriţeni, pe toţi locuitorii judeţului să îşi aducă aminte cum a venit PSD la guvernare în anul 2016, pe fondul unui absenteeism uriaş la vot al alegătorilor de dreapta.

Între dorinţa noastră de schimbare şi schimbarea efectivă intervine o ştampilă şi un buletin de vot. Încă o data îi rog pe bistriţeni să se mobilizeze, să vină la vot”, a declarat Ioan Tuc, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta i-a avut alături pe prim-vicepreşedintele PNL-Stelian Dolha, pe secretarul general Ovidiu Florian, pe av. Diana Morar – preşedinte OFL BN şi Sorin Hangan – preşedinte PNL Bistriţa.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5