Ioan Turc: La Bistriţa, rezultatul va fi foarte bun. Am câştigat într-un judeţ în care PSD are un ministru şi un viceprim-ministru

Ioan Turc, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, le-a mulţumit tuturor alegătorilor care s-au prezentat la urne. „Le mulţumesc oamenilor care au reinventat democraţia în România. Cea mai mare problemă a noastră a fost absenteismul. Din cauza absenteismului la vot s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2016 şi la alte scrutinuri. Oamenii, atunci când se deşteaptă, arată că într-adevăr deţin puterea. Puterea este într-adevăr în mâna oamenilor simpli, ei dispun de ea, aşa cum cred că este mai bine”, a declarat Turc.

         Acesta a precizat că Referendumul a fost validat, iar PNL a obţinut un rezultat bun. „Cred că la Bistriţa rezultatul va fi unul foarte bun. Înţeleg că am câştigat la Năsăud, la Livezile, la Parva, aşteptăm să vină şi alte rezultate. Vreau ca să insist asupra faptului că am câştigat într-un judeţ foarte greu, într-un judeţ în care PSD are un ministru şi un prim viceprim-ministru, adică al doilea om din Guvern, care se ocupă de dezvoltare regională, un om pe care Radu Moldovan l-a plimbat pe la toţi primarii PNL, cu tot felul de promisiuni, şi acesta este unul dintre motivel pentru care scorul va avea puţin de suferit, dar eu cred că important e să aştept să vedem rezultatele finale. Pe municipiul Bistriţa, prezenţa la vot spune tot, aşteptăm să vedem cât decontăm noi din această prezenţă”, a spus Ioan Turc.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5