Ioan Turc: PNL va da candidatul la Primăria Bistriţa care va şi câştiga

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că Primăria Bistriţa va fi câştigată de către un candidat al liberalilor în 2020, iar şansele de a câştiga şi Consiliul Judeţean sunt din ce în ce mai mari, asta pentru că „favorabilitatea PNL este mai mare în raport cu PSD”.

          „Vom clarifica aceste situaţii, deocamdată nu avem un nume dar în perioada imediat următoare vom stabili şi acest lucru. Nu ne simţim presaţi deloc. Important este ca oamenii care vor fi capi de listă, atât pentru Primăria municipiului Bistriţa, cât şi pentru Consiliul Judeţean să fie oameni care să poată performa. Primăria Bistriţa va fi câştigată de către un candidat al Partidului Naţional Liberal, angajament pe care mi l-am luat atunci când am candidat la alegerile interne. Vom da tot ce putem pentru a câştiga şi preşedinţia Consiliului Judeţean. Faptul că se poate este indubitabil, după rezultatele de la alegerile europarlamentare. Votul de la eurparlamentare a fost un vot politic care arată o favorabilitate a PNL mult mai mare în raport cu PSD”, a declarat Ioan Turc.

          Liderul liberalilor bistriţeni a adăugat că posibilitatea unei alianţe anti PSD rămâne valabilă, iar astfel de alianţe se vor face „peste tot unde va exista deschidere”. El a mai spus că dintr-o alianţă între PNL şi USR PLUS, PMP toată lumea va avea de câştigat, în primul rând cetăţenii, dar şi reprezentanţii celorlalte partide.

          „Noi suntem absolut deschişi din acest punct de vedere. Suntem de acord cu un sondaj de opinie, cel mai bine plasat e susţinut şi de celelalte forţe politice. Eu nu am niciun fel de dubiu – pentru că nu-mi place să disimulez – că PNL va avea acel candidat la Primăria Bistriţa care va şi câştiga alegerile în municipiu. Cât priveşte Consiliul Judeţean, după europarlamentare sunt optimist. Nu eram la fel de optimist înainte, acum sunt”, a mai spus Ioan Turc.

          Preşedintele PNL B-N a precizat că în ceea ce priveşte modalitatea în care vor fi aleşi preşedinţii de consilii judeţene nu există preferinţe. „Pe vot de listă, oamenii, dacă doresc să acorde girul unui partid politic sau reprezentantului unui partid politic, o fac. Dacă e „x” personaj politic locul I pe lista PSD, nu ştie toată lumea că de fapt un vot dat acelui personaj? Nu cred că ne vom împiedica de acest lucru. Favorabilitatea faţă de PSD este una extrem de scăzută şi eu cred că e în scădere”, a explicat Turc.

Comentarii

05/06/19 14:00
Vizitator

Pentru a castiga Primaria Bistrita, liberalii bistriteni trebuie sa vina cu programe concrete orientate catre rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatea, spre deosebire PSD-isti care s-au concentrat pe sustinerea aberatiilor lui Cretu, inutile si costisitoare de tipul pârtiei Cocos, in timp ce orasul este inundat dupa fiecare ploaie mai puternica. De altfel, Ion Șandru- directorul general al SC Aquabis SA, spunea recent intr-un interviu ca Bistrita are nevoie cu prioritate de un sistem de canalizare pentru apa pluvială: „Părerea mea este că unul care ar candida de primar, dacă ar merge în campanie cu un astfel de proiect, ar trebui să iasă primar cu 100% voturi”.
Vezi: https://www.timponline.ro/directorul-aquabis-sandru-pana-face-santuri-ga...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5