Ionuţ Simionca, liderul PMP Bistriţa-Năsăud, vrea birouri de informare agricolă în fiecare primărie

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PMP, Ionuţ Simionca, candidat pentru Camera Deputaţilor pe poziţia întâi pe listă, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi propune înfiinţarea pe lângă fiecare primărie a unor birouri de informare agricolă, menite să vină în sprijinul fermierilor.

"Agricultorii bistriţeni, clasa socială din care fac şi eu parte, pentru că deţin o fermă de animale, sunt total ignoraţi. Informaţia despre finanţări, ajutoare sau sprijinul de care pot să beneficieze nu ajunge la timp la ei, iar atunci când, totuşi, încep să facă ceva, sunt sufocaţi de birocraţie. Voi sprijini înfiinţarea birourilor de informare agricolă, obligatorii pe lângă fiecare primărie", a spus Simionca.

Liderul judeţean al PMP a adăugat că este nevoie şi de o simplificare a procedurilor pentru obţinerea ajutoarelor de la APIA.

Ionuţ Simionca are 32 de ani şi, la alegerile locale din iunie, a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa din partea PMP, clasându-se al şaselea din totalul de zece candidaţi. AGERPRES/(A - autor: Tina Ţucui, editor: Diana Dumitru)
www.agerpres.ro

Comentarii

12/11/16 08:53
alegator

Agricultorii nu sunt magari asa ca nu le mai aratati morcovi...!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5