Klaus Iohannis: Din 1 iunie, se redeschid terasele. Se va putea merge la plajă, se reiau spectacolele în aer liber. Deplasările între localități, fără declarație

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut astăzi o declarație de presă, în care a anunțat noile măsuri de relaxare, care intră în vigoare de la data de 1 iunie. 

Astfel, de la 1 iunie vor fi redeschise terasele, se va putea circula între localități fără declarație pe propria răspundere și se va putea merge la plajă. De asemenea, se va relua transportul internațional rutier și feroviar, devin posibile spectacolele în aer liber, cu cel mult 500 de spectatori, precum și competițiile sportive în aer liber, cu excepția sporturilor de contact.

Măsurile au fost anunțate joi după-amiază de către președintele Klaus Iohannis, care a avertizat însă că trebuie atenție în continuare și trebuie respectate regulile de igienă, pentru că nu se poate vorbi despre o reducere semnificativă a cazurilor de coronavirus în România.

Comentarii

31/05/20 11:15
cititor

Io tare ma tem ca aceasta " relalnsare " ... va intorce inapoi pandemia ... ! DOAMNE FUSCHEA PE LIMBA ... ! Romanii nostri greu pricep ca sunt necesare anumite norme de comportare sociala , pe care sa le cunoasca si sa le respecte . Am vazut pe la Kaufland si Lidl... sau alte magazine cum se comporta unii ( cam 25-30% din ei ) ca " porcu si ca vaca-n cireada " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5